Seiryū

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Seiryū
Seiryuu-oo-iro-gdw39-uchi.jpgSeiryuu3.jpg
Nimi
Japaniksi 青竜
Ääntäminen seeriuu
Merkitys Sinivihreä lohikäärme
(kiinalainen tähtikuvio)
Muuta
Kotipaikka Kitamin kaupunki, Hokkaidō
Ulkonäkö
Rotu siperianhusky
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät vaaleansiniset
Muut tuntomerkit suuret pallokuviot otsassa, pieni musta piste kuonon oikealla puolella, oikeassa poskessa ja rintakehän oikealla puolella
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 37
Liittouma Hakurō, Genbu, Byakko, Suzaku
Kuolinsyy Aram tappoi (osa 39)

Seiryū oli Hakurōn vanhin poika. Hänellä oli kolme veljeä, Genbu, Byakko ja Suzaku.

Ginga Densetsu Weed

Seiryū elää Hokkaidōlla isänsä ja veljiensä kanssa ja on osa isänsä johtamaa huskylaumaa.

Eräänä päivänä Seiryū veljineen löytää Jeromen alueeltaan ja he vievät tämän isänsä puheille. Veljekset haluaisivat kovasti viihdyttää vierasta ja tarjoutuvat metsästämään Jeromelle ruskeakarhun, mutta Jerome on pian aikeissa lähteä ja kieltäytyy. Jerome kertoo aikovansa kulkea Hokkaidōn ympäri, jolloin veljekset varoittavat häntä hyökkäyksistä pohjoisessa ja tarjoutuvat lähtemään hänen mukaansa. Jerome lähtee yksin, jolloin veljekset jäävät hieman huolestuneiksi.

Myöhemmin Seiryū veljineen on metsästämässä ruskeakarhua ja he löytävät Jeromen haavoittuneena. Jerome kertoo heille pohjoisen hyökkääjistä, venäläisistä sotakoirista, jotka ovat aikeissa valloittaa Hokkaidōn.

Seiryū vie veljiensä kanssa Jeromen Ramin luokse toipumaan ja he palaavat sitten isänsä luo. Hakurō kerää joukkonsa kokoon ja yrittää saada sotakoirat lähtemään puhumalla, mutta joutuu hyökkäyksen kohteeksi. Tästä seuraa lyhyt taistelu, jonka aikana Hakurōn armeija kokee useita tappioita. Vihollinen perääntyy, jonka jälkeen haavoittunut Hakurō luovuttaa armeijan Seiryūn ja tämän veljien komentoon.

Hakurōn joukot palaavat takaisin tukikohtaan ja Suzaku määrätään viemään Hakurōn lapsenlapset pois Hokkaidōsta. Seiryū lähettää tiedustelijoita selvittämään vihollisen aikeita, mutta sotakoirat hyökkäävätkin yllättäen paikalle. Heti taistelun alussa Aram käy kiinni Seiryūn niskaan ja koirat kierivät maassa. Byakko, Genbu ja moni muu saa surmansa. Tämän jälkeen kuolettavasti haavoittunut Seiryū yrittää raahautua isänsä luo, mutta kuolee.

Kuvia

Seiryūn kuvagalleria