Samu

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Samu
Samu väri.jpgSamu10.jpg
Nimi
Japaniksi 左武
Ääntäminen samu
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: vasen, soturi
Muuta
Kotipaikka Kōga, Shigan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu Kōgan ninjakoira
(sekarotuinen japaninkoira)
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit harjas päässä
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 12
Liittouma Kōgan ninjakoirat, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 8 (takauma)
Liittouma Kōgan ninjakoirat
Kuolinsyy hukkui (takauma)

Samu oli yksi seitsemästä Kōgan ninjakoirasta, jotka palvelevat Tesshiniä. Samu hallitsi erään shinobi-tekniikan, jolla tämä kykeni pysäyttämään ja käynnistämään sydämensä mielensä mukaan.

Ginga Densetsu Weed

Samun isä joko kuoli taistelussa Igan ja Ōun joukkoja vastaan tai oli yksi niistä uroista, jotka hyppäsivät Kurojakin mukana palavaan kartanoon. Vanhin kasvatti ja koulutti Samun. Samu olikin aluksi vihamielinen Ōun joukkoja kohtaan, mutta liittyi myöhemmin heidän puolelleen Tesshinin johdolla.

Samu osallistui taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan. Kun Bozlevin ja Victorin joukot piirittivät Ōun joukot rotkoon, Tesshin lähetti hänet ja Shinbēn hakemaan Weedin joukot apuun. Sotakoirat tappoivat Shinbēn ja olivat vähällä tappaa myös Samun, mutta Tesshin auttoi hänet pakoon. Samu onnistui pakenemaan rotkosta ja Aramin joukot löysivät hänet myöhemmin joen luota, mutta hän pelastui teeskentelemällä hukkunutta pysäyttämällä sydämensä. Sotakoirien lähdettyä Samu käynnisti jälleen sydämensä. Myöhemmin paikallinen kotikoira tarjosi Samulle ruokaa.

Samu yritti etsiä tovereitaan ja tapasi Ramin. Hän sai yhteyden Toshimitsuun vihellyksen avulla ja löysi näin Weedin armeijan luo. Hän alkoi johdattamaan armeijaa rotkolle pelastaakseen Ginin, mutta yllättäen Aram hyökkäsi Weedin joukkojen kimppuun. Weedin joukot kuitenkin voittivat vihollisjoukon ja jatkoivat matkaa. He saapuivat rotkolle juuri, kun Gin oli kuolemaisillaan. Weed syöksyi alas auttamaan isäänsä, ja Samu ja Toshimitsu hyppäsivät pian perään. Victor hyökkäsi Weedin kimppuun, jolloin Samu ja Toshimitsu yrittivät auttaa johtajaansa. Victor menetti otteensa Weedistä, mutta sai myös ninjakoirat irti itsestään. Victorin joukot pakenivat ja Samu jatkoi Weedin joukoissa kulkemista.

Myöhemmin Samu saapui merenrantaan Weedin, GB:n, Rocketin, Kyōshirōn ja Ramin kanssa. He joutuivat sotakoirien väijytykseen, jolloin Samu alkoi kutsua apujoukkoja viheltämällä. Masao kuuli vihellyksen ja toi apujoukot paikalle. Victor yritti hukuttaa Weedin, mutta Samu pelasti hänet. Lopulta Victor itse hukkui Aramin toimesta ja sota päättyi.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Matheus, Masamune Kurohabakin vasalli, hyökkäsi Kōgaan ja valloitti sen. Hän ahdisti Samun, Vanhimman, Toshimitsun ja Tsukikagen vesiputouksen luo ja he joutuivat hyppäämään. Samu hukkui, mutta muut koirat selvisivät.

Kuvia

Samun kuvagalleria