Sadamitsu

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sadamitsu
Sada1.jpg
Nimi
Japaniksi 定光
Ääntäminen sadamitsu
Muuta
Kotipaikka Kōga
Ensiesiintyminen osa 1
Ulkonäkö
Rotu Kōgan ninjakoira
(sekarotuinen japaninkoira)
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit harjas päässä, tummaa turkkia kuonon päällä, valkoista silmien päällä
Ginga Densetsu Akame
Liittouma Igan ninjakoirat, Ōzaru,
ent. Kōgan ninjakoirat
Kuolinsyy iskeytyi miekanterään (osa 2)

Sadamitsu oli eräs Kōgan ninjakoira 1570-luvulla, joka oli sodassa Igan puolella. Hän oli genin (jap. 下忍), alimman tason ninja.

Ginga Densetsu Akame

Kun Kōga pettää liittolaisensa Igan liittoutumalla Nobunaga Odan kanssa, Sadamitsu juoksee henkensä uhalla Igaan varoittaakseen Igan ninjoja tulevasta hyökkäyksestä, sillä hän kunnioittaa suuresti ninjakoira Ōzarua, joka on hänen entinen opettajansa.

Ryōga, Resshi ja Juga lähtivät jahtaamaan Sadamitsua, mutta Ōzaru tovereineen tulivat sattumalta paikalle hänen avukseen. Sadamitsu paljasti Igan ninjakoirille, että Nobunaga hyökkäisi lähiaikoina heidän alueelleen. Muut Kōgan ninjakoirat ärsyyntyivät suunnitelman paljastumisesta ja uhkasivat tappaa Sadamitsun, jos hän yrittäisi palata kotiin. Sadamitsu sekä muut Kōgan koirat poistuivat nopeasti Ryōjunin tullessa paikalle, tosin Ryōjun ehti nähdä Sadamitsun.

Sadamitsu tapaa myöhemmin Kotobukin, kun tämä on palaamassa viestiä viemästä. Hän kertoo nartulle jotakin, jonka jälkeen heidän tiensä eroavat. Myöhemmin Ōzaru näkee Sadamitsun katolla, mennessään Ryōjunin kanssa tapaamaan Tanba Momochia ja muita Igan ninjoja.

Sadamitsu nähdään myöhemmin taistelemassa Igan puolella muita Kōgan ninjakoiria vastaan. Hän jää alakynteen, menettää oikean silmänsä ja saa miekan kylkeensä. Ōzaru saapuu Sadamitsun avuksi, mutta Kōgan ninjakoiria johtava Jirōta laittaa miekan Sadamitsun kurkulle, estäen Igan ninjakoiraa hyökkäämästä. Sadamitsu päättää uhrata itsensä, jotta häntä ei voitaisi käyttää panttivankina Ōzarua vastaan, ja iskeytyy miekanterää vasten. Hän menehtyy nopeasti haavaansa.

Kuvia

Sadamitsun kuvagalleria