Sacchan

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sacchan
Sacchan.png SacchanGNGanime.png
Nimi
Japaniksi 幸ちゃん
Muuta
Kotipaikka Tokio
Ääninäyttelijä Hiromi Tsuru
Ulkonäkö
Sukupuoli nainen
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 1
Liittouma Kazue, Toshiaki

Sacchan on tokiolainen opiskelija. Hänen mainitaan olevan tyhjäpäinen ja taipuvainen vaihtamaan poikaystäviä tiuhaan tahtiin.

Ginga: Nagareboshi Gin

Sacchan saapuu opiskelijatovereidensa kanssa Akitaan laskettelemaan. Hänen ystäviään ovat mm. Kazue ja Toshiaki.

He ovat Matkustajakoti Fujiwarassa odottamassa lumipyryn laantumista samalla hetkellä kun Fuji saa pentuja. Sacchan ystävineen tulee katsomaan pentuja ja hän ei ymmärrä Daisuken intoa tiikeriraitaista pentua kohtaan, vaan toteaa valkoisen olevan paljon söpömpi. Daisuke läimäyttää tästä hyvästä Sacchania takapuoleen, sanoen että tällä on pienet aivot, mutta iso takamus. Daisuken alkaessa kertoa tiikeriraitaisten ominaisuuksista, Sacchan ei vaikuta kiinnostuneelta vaan silittää Fujia.

Myöhemmin Akakabuto hyökkää Kazuen ja Toshiakin kimppuun. Sacchan ystävineen kyselevät huolissaan siitä mitä on tapahtunut. Daisuke kertoo heille Toshiakin kuolleen.

Näistä traumaattisista tapahtumista huolimatta Sacchan palaa laskettelemaan ja hänet nähdään uudelleen aivan tarinan lopussa. Sacchanilla on uusi poikaystävä, ja Daisuke kiusaa häntä tästä. Sacchan hermostuu hieman, mutta kysyy sitten Ginin perään, sillä tiikeriraidasta on tullut kuuluisa kaadettuaan Akakabuton. Gin ei kuitenkaan ole paikalla, sillä se on liittynyt villikoiriin.