Ryūgen

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ryūgen
Ryuugen.PNG
Tiedot
Japaniksi 龍玄
Merkitys salaperäinen lohikäärme
Sarja Kacchū no Senshi Gamu
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Gamu, Rando, Kusakage, Shiba, Sayaka, Jūshirō Motegi
Sukupuoli mies
Sukulaiset Rando (poika), Gennosuke (veli)
Kuolinsyy paloi hengiltä (osa 1)

Ryūgen oli Kagerō-klaanin johtaja, Randon isä ja Sayakan mies. Hänen sukunsa kouluttaa salaperäisiä, voimakkaita ganin-koiria.

Kacchū no Senshi Gamu

Tarinan alussa, hän auttaa ganiniensa kanssa Harumasa Edan joukkoja taistelussa Guzen Takakuwan joukkoja vastaan.

Myöhemmin, hän on iloinen kuolleeksi luullun isoveljensä Gennosuken palatessa kotiin, mutta paljastuu, että Gennosuke onkin Gaman hallitsema zombi joka on lähetetty murhaamaan veljensä. Ryūgen sokeutuu taistelussa isoveljeään vastaan. Gamu tulee paikalle ja tuhoaa neulan Gennosuken sisältä, jolloin mies vapautuu Gaman hallinnasta ja tämä kuolee.

Kun Gaman alaiset hyökkäävät, sokea Ryūgen käskee poikaansa johtamaan hyökkäystä ja suojelemaan klaania. Myöhemmin, hän pukee haarniskan päälleen ja on valmis taistelemaan. Gaman alainen Kurokishi kuitenkin pistää häntä keihäällä vatsaan. Haavastaan huolimatta Ryūgen onnistuu tappamaan vastustajansa. Kuoleva Ryūgen sytyttää talonsa tuleen ja liekit nielevät hänet. Viimeisinä sanoinaan hän käskee Gamua huolehtimaan pojastaan Randosta.

Hänen uskolliset ganininsa, Kusakage ja Shiba hyppäävät liekkeihin pelastaakseen herransa. Ryūgen menehtyy itse, mutta onnistuu pelastamaan koirat liekeiltä.

Kuvia

Ryūgenin kuvagalleria