Ryū (SNI)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ryū
Ruy.jpg
Nimi
Japaniksi リュウ
Ääntäminen riuu
Merkitys lohikäärme
Tiedot
Sarja Sensei no Inu
Ikä 1 vuotta
Liittouma Ron, Luke, Kimura
Ulkonäkö
Rotu shiba
Turkinväri seesami

Ryū on Kimuran omistama koira.

Ryūn entinen omistaja hylkää koiran Yamashitan puistoon Yokohamassa, koska Ryū puree ihmisiä. Kimura löytää Ryūn ja alkaa huolehtia tästä. Myöhemmin heidän törmätessä Meg-nimiseen koiraan, Ryū hyökkää sen kimppuun.

Herra Kimuran joutuessa sairaalaan Ryū, Luke ja Ron viedään terveysviranomaisten luokse, mutta Ryū karkaa. Luke ja Ron lopetetaan, koska herra Kimura ei saavu hakemaan niitä kolmen päivän sisään. Shūichi Takuma lähtee etsimään Ryūta ja löytää tämän, mutta koira juoksee häntä pakoon. Lopulta Ryū törmää autoon ja haavoittuu, mutta se ehtii juosta pois ennen kuin Shūichi saa sen kiinni.

Shūichi menee sairaalaan katsomaan herra Kimuraa. Ryū saapuu myös sairaalan pihalle ja se alkaa vinkumaan, mutta herra Kimura kuulee vasta myöhemmin sen. Hänen ja Shūichin mennessä ulos he löytävät Ryūn. Herra Kimura nostaa tämän syliinsä ja katoaa sitten erään kaupan pihalle istumaan. Hän alkaa näkemään hallusinaatioita edesmenneistä koiristaan. Herra Kimuran kuoltua Ryū katoaa, mutta saapuu Shūichin luokse hänen hyvästellessä herra Kimuran arkun.

Kuvia

Ryūn kuvagalleria