Ryōjun Itō

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ryōjun Itō
Ryojun.png
Tiedot
Japaniksi 伊藤 良順
Sarja Ginga Densetsu Akame
Kotipaikka Igan provinssi
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Kaede, Kihē, Taichi, Benimaru, Ōzaru, Kuma
Sukupuoli mies
Sukulaiset Kaede (äiti), Kihē (isä), Taichi (pikkuveli)

Ryōjun Itō oli Itō-ninjasukuun kuuluva nuori mies. Hän oli Kihēn ja Kaeden vanhempi poika sekä Taichin isoveli.

Ginga Densetsu Akame

Ryōjun elää Igassa isänsä, äitinsä, pikkuveljensä ja perheen omistamien ninjakoirien kanssa. Hän on tarinan alussa metsällä koirien kanssa ja näkee hämmästyksekseen Kōgan ninjakoiran, Sadamitsun.

Seuraavana yönä Ryōjun lähtee koirien kanssa tutkimaan Kōgan rajaa. He joutuvat Kōgan väen hyökkäyksen kohteeksi ja eräs vihollisninjoista onnistuu vahingoittamaan Ryōjunin vasenta kättä heittötähdillään. Ōzaru ja Kuma lähtevät saattamaan häntä turvaan. Ryōjun putoaa vesiputoukseen, jolloin koirat hyppäävät hänen peräänsä. Kaikki selviävät hengissä, mutta he menettävät aseensa. Yksi Kōgan ninjakoira melkein paljastaa heidän piilonsa vesiputouksen takana, mutta Ōzaru tappaa hänet.

Kolmikko pääsee takaisin metsään ja ninjakoirat löytävät maassa makaavan Kihēn, jonka vatsasta vuotaa verta. Ryōjun ihmettelee, miksi isä on metsässä ja he puhuvat keskenään. Hän ottaa isäänsä kädestä kiinni ja Kihē pyytää Ryōjunia pitämään huolta Taichista ja heidän äidistään. Ryōjun todistaa isänsä kuoleman. Tämän jälkeen Ōzaru antaa maasta löytämänsä hatun Ryōjunille ja Ryōjun tunnistaa sen Kai Shimoyaman omaksi.

Ryōjun kantaa kotiin isänsä ruumiin ja lähtee sitten Ōzarun kanssa tapaamaan Tanba Momochia ja muita Igan ninjoja, aikomuksena kertoa isänsä kuolemasta ja Kain petturuudesta. Ryōjun varjostaa Kaita, mutta joutuu myöhemmin taisteluun Kōgan ninjakoiria vastaan. Hän haavoittuu, mutta Ōzaru pelastaa hänet. Kōgan ninjat sytyttävät yhden Igan rakennuksista tuleen ja Ryōjun järkyttyy, sillä luulee perheensä olleen sisällä. Ryōjunin perhe on kuitenkin kunnossa ja Igan ninjat voittavat taistelun.

Kuvia

Ryōjun Itōn kuvagalleria