Ryō (GDWO)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 22. lokakuuta 2016 kello 16.40 – tehnyt Methpring (keskustelu | muokkaukset) (Lisäsin silmän puhkeamisen ja korvien menetyksen ajankohdan (korvat itseasiassa katoavat mystisesti: osassa 5 ne ovat vielä tallella, mutta osassa kuusi ne ovat yhtäkkiä revityt))
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ryō
Ryo-gdwo6-1.jpg
Nimi
Japaniksi
Ääntäminen rioo
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanji: virkistävä)
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Muut tuntomerkit kaksi arpea päässä ja yksi oikean silmä päällä, osasta 2 eteenpäin oikean silmä puhki, sekä osasta 6 eteenpäin revityt korvat
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Taka, ent. Kurohabaki, Ōun soturit

Ryō on pienen kahdeksanpäisen koirajengin johtaja.

Masamune Kurohabaki lähetti hänet alaisineen etsimään sopivia uroita klaaniin.

He tapaavat Orionin Fukushiman ja Ōun rajalla. Aluksi aikuiset koirat ovat vain menossa ohi, sillä kyseessä on vain pentu, mutta he ärsyyntyvät Orionin alkaessa soittaa suutaan. Koirat hyökkäävät Orionin kimppuun, mutta Heizō tulee apuun ja onnistuu puhkaisemaan Ryōlta oikean silmän. Tysonin johtaessa Orionin turvaan, Heizō jää kiinni, mutta pelastuu kun Izō, Shirozaru ja Sasuke tulevat paikalle. Ōun soturit voittavat Ryōn alaiset helposti.

Ryō alaisineen liittyvät Ōun puolelle ja he ovat paikalla kun Tesshinin joukot taistelevat Masashigen johtamaa Kurohabaki-joukkoa vastaan. He eivät kuitenkaan osallistu taisteluun ja lähtevät Ōun joukoista, sillä eivät ole varmoja siitä, kelle ovat lojaaleja.

Ryō ja tämän alaiset nähdään vielä aivan tarinan loppupuolella.

Kuvia

Ryōn kuvagalleria