Reima

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 25. marraskuuta 2017 kello 23.34 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Reima
Reimaväri.jpgReima2008-06-19.jpg
Nimi
Japaniksi 霊魔
Ääntäminen reema
Merkitys henkidemoni
Muuta
Kotipaikka Hokkaidō, myöhemmin
Aokigahara-metsä, Yamanashin prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu japaninsusi
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit mustia juovia kasvoissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 14
Ikä n. 10–11 vuotta
Liittouma Susien Monarkian sotajoukot, Ōun soturit, Gin
Kuolinsyy jäi kivivyöryn alle
(osa 18)

Reima oli Susien Monarkian sotajoukkojen johtaja. Hän oli Hyōman ottoisä.

Ginga: Nagareboshi Gin

Kun Reima oli vasta pentu, Mustien Susien Imperiumin sotajoukot anastivat vallan hänen isältään, susien maanalaisen valtakunnan kuninkaalta. Mustat sudet tappoivat Reiman vanhemmat ja viimeisinä sanoinaan isä käski Reimaa kokoamaan tarujen kahdeksan Siriuksen koirasoturia. Reima onnistui pakenemaan Hokkaidōsta Honshūulle muutaman isänsä alaisen kanssa. Reima perusti itselleen palatsin Aokigaharan noiduttuna pidettyyn metsään, ja alkoi siellä kouluttaa sotureita voidakseen jonakin päivänä kostaa isänsä murhan ja saada takaisin oikeutensa Alamaailman hallitsijana.

Kuullessaan koirasta, joka hallitsee mahtavan Zetsu Tenrō Battōga -tekniikan, Reima lähetti sotureitaan Ōun alueelle, ja houkutteli Ginin luokseen kidnappaamalla Crossin ja tämän pennut. Reima kertoo Ginille menneisyydestään, ja Gin lupautuu auttamaan häntä. Gin ja Reima joukkoineen menevät maanalaiseen valtakuntaan ja taistelevat Gaian, Mustien susien keisarin, sotureita vastaan. Gaian itsensä saapuessa paikalle, Reima yrittää haastaa hänet, mutta menettää yhdestä iskusta vasemman tassunsa.

Kesken taistelun alkava maanjäristys aiheuttaa kaaoksen, ja Gin on vähällä jäädä Gaian hampaisiin, mutta Reima hyppää väliin. Gaia ja Reima jäävät kaksintaistelemaan kielekkeelle valtakunnan tuhoutuessa heidän ympärillään. Molemmat johtajasudet murskautuvat kivien alle ja viimeisinä sanoinaan Reima pyytää tovereitaan etsimään arvon elämälleen ja kehottaa heitä olemaan aina oikeuden puolella.

Sitaatteja

Reiman sitaattisivu

Kuvia

Reiman kuvagalleria