Rando

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rando
Rando.jpg Rando6.jpg
Tiedot
Japaniksi 蘭人
Merkitys orkideahenkilö
Sarja Kacchū no Senshi Gamu
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Gamu, Ryūgen, Sayaka, Kusakage, Shiba, Jūshirō Motegi
Sukupuoli mies
Sukulaiset Ryūgen (isä), Sayaka (äiti), Gennosuke (setä)

Rando on Kagerō-klaanin johtajan, Ryūgenin, poika ja seuraaja. Hänen äitinsä on Sayaka.

Hän on vasta nuori ja luonteeltaan hieman röyhkeä, mutta hän on klaanissaan ainutlaatuinen erityiskykyjensä ansiosta, jotka hän sai legendaarisen Honōn maidosta. Hän kykenee kommunikoimaan telepaattisesti Gamun sekä muiden ganinien kanssa ja juoksemaan nopeammin kuin muut ihmiset.

Kacchū no Senshi Gamu

Rando asuu perheensä ja ganinien kanssa piilotetussa kylässä. Hän on klaanin ainoa ihminen, joka voi kommunikoida ganinien kanssa telepaattisesti. Hän on erityisen läheinen Gamun kanssa.

Eräänä päivänä hänen kuolleeksi luultu setänsä, Gennosuke, saapuu takaisin kylään. Poika ei ole koskaan ennen tavannut häntä ja pestessään miehen jalkoja huomaa niiden olevan kylmät kuin kuolleella. Rando vakuuttuu siitä ettei hänen setänsä ole, ainakaan enää, ihminen. Yöllä hän menee huolissaan isänsä luo ja näkee miten setä yrittää murhata hänen isänsä. Rando ehtii varoittamaan isäänsä. Gennosuke paljastuu Gaman hallitsemaksi zombiksi, joka on lähetetty murhaamaan Randon isä.

Randon isä sokeutuu taistellessaan Gennosukea vastaan. Rando yrittää auttaa isäänsä, mutta Gennosuke paljastuu hyvin vahvaksi. Lopulta Gamu vapauttaa Gennosuken Gaman hallinnasta.
Pian tämän jälkeen, Gaman joukot hyökkäävät ja sytyttävät kylän tuleen. Rando yrittää isänsä käskystä suojella klaaniaan, mutta järkyttyy kun hänen isänsä kuolee ja palaa hengiltä. Gamu estää häntä menemästä liekkeihin ja lopulta iskee pojan tajuttomaksi, jotta voi viedä tämän turvaan ilman vastusteluja ja noudattaa herransa viimeistä toivetta suojella Randoa.

Kuluu vuosi. Rando ja Gamu ovat paenneet Owarin provinssiin. He auttavat Tōkichirō Kinoshitaa, Nobunaga Odan alaista. Tōkichirō ehdottaa herralleen, että heistä voisi tulla hänen alaisiaan. Gamun voimat testataan ja hän läpäisee testin, jolloin Nobunaga vakuuttuu ja ottaa hänet ja Randon alaisikseen.

Rando ja Tōkichirō vakoilevat myöhemmin vihollisen, Imagawa Yoshimoton joukkoja, tekeytymällä viihdyttäjiksi. Tämän jälkeen Rando tapaa Kusakagen, joka selvisi vuoden takaisesta kotikylän tuhosta. Kun Imagawa Yoshimoton joukot on voitettu, Rando tapaa Tsubakuron, Oboron ja Tsuchigumon, jotka haluavat palvella häntä. Hän tapaa myös Jūshirō Motegin ja Shiban, joiden myös luultiin kuolleen. Rando kuulee äitinsä olevan elossa provinssin rajalla, mutta tahtoo hoitaa velvollisuutensa ja hyökätä Gama-klaanin alueelle, ja vasta sen jälkeen nähdä äitinsä.

Rando taistelee Gamun kanssa Gamaa vastaan, mutta hyppää pois ganinin kyydistä kokiessaan olevansa taakka ja hidaste.

Kuvia

Randon kuvagalleria