Ram

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ram
Ramväri.jpgRamnaama.jpg
Nimi
Japaniksi ラム
Ääntäminen ramu
Muuta
Kotipaikka Hokkaidō
Ulkonäkö
Rotu pitkäkarvainen collie
Sukupuoli uros
Turkinväri soopeli
Muut tuntomerkit valkoinen kuvio kuonossa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 38
Liittouma lampurit, Masami, Hakurō, Ōun soturit

Ram on lampuripariskunnan ja heidän tyttärensä Masamin omistama lammaskoira Hokkaidōssa. Hän elää maatila Jingisukanilla ja on hyvissä väleissä Hakurōn lauman kanssa.

Ginga Densetsu Weed

Ram esiintyy ensimmäisen kerran, kun Hakurōn pojat tuovat haavoittuneen Jeromen hänen luokseen toipumaan. Jerome pyytää Ramia viemään viestin Futago-solaan Ōun sotureille, mutta Ram ei suostu, sillä hänellä on paljon töitä lammaskoirana. Jeromen parannuttua hieman hän haluaa lähteä taisteluun venäläisiä sotakoiria vastaan ja kuolla Hakurōn rinnalla. Jerome lähtee taisteluun, mutta Ram juoksee tämän perään ja sanoo tulevansa mukaan. Jerome käskee hänet pois kuullessaan, ettei Ram ole koskaan ollut taistelussa. Ram kertoo lähtevänsä vain jos Jerome tulee hänen kanssaan, mutta lopulta Jerome lyö hänet tajuttomaksi. Taistelussa sekä Hakurō että hänen kolme poikaansa saavat surmansa.

Myöhemmin Ram näkee Jeromen Maximin ryhmän vankina. Maxim huomaa collien kauempana ja lähtee jahtaamaan häntä. Ram kuitenkin karistaa hänet kannoiltaan ja piiloutuu ruumiskasan joukkoon. Maximin lähdettyä hän ajattelee Jeromen olleen oikeassa ja päättää lähteä viemään sanaa Ōuun. Myöhemmin Ram näkee kuinka Victorin piirittämät narttukoirat hyppäävät jyrkänteeltä alas.

Ram päättää lähteä hakemaan apua Honshūlta. Apujoukot ovat kuitenkin jo tulossa, sillä Suzaku oli aiemmin lähtenyt hakemaan apuvoimia. Ram törmää Ōun joukkoihin sillalla ja kertoo heille mitä on tapahtunut. Gin lähettää Ramin etsimään Weedin. Tällä reissulla hän törmää Rocketiin, Hiroon ja Reikaan. He sopivat, että Rocket lähtee kertomaan Weedille tapahtuneesta, koska Rocket on heistä nopein.

Ram palaa Weedin joukon kanssa Hokkaidōlle. Hän ei osallistu taisteluun sotakoiria vastaan, vaan palaa maatilalleen. Myöhemmin neljä sotakoiraa kuitenkin saapuu tilalle. He tappavat lampaan ja kertovat Ōun kärkijoukon olevan ansassa ja että apujoukot päätyisivät väärään suuntaan. Ram lähtee selvittämään tilannetta ja löytää neljä venäläisten sieppaamaa ja hylkäämää pentua. Pentujen isät saapuvat pian paikalle ja kertovat Ramille, että venäläiset pakottivat heidät antamaan Weedin armeijalle vääriä tietoja.

Myöhemmin Ram tuo nuoria koiria turvaan isäntäperheensä tilalle ja vie haavoittuneita ihmisten hoitoon.

Kuvia

Ramin kuvagalleria