Pentutehtailijapariskunta

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Pentutehtailijapariskunta
Pentutehtailijat.png
Nimi
Japaniksi 牧羊者 (bokuyōsha)
Muuta
Kotipaikka Miyagin prefekuruuri
Ulkonäkö
Sukupuoli mies ja nainen
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 51

Tämä Miyagissa asuva pentutehtailijapariskunta oli teljennyt useita varastettuja alle 1-vuotiaita koiria ahtaaseen vajaan ja myi niitä eteenpäin väärennettyään niille rekisteritodistukset.

Tämä rikollinen toiminta oli aviomiehen ajatus ja hän yritti rikastua voidakseen muun muassa jatkaa viinan juontiaan. Hänen vaimonsa ei juuri pitänyt tästä, ja hänen mielestään heidän olisi parempi palata riisipelloille.

Mies vei myös yhden Marin pennuista, Shōtan. Mari ei pystynyt vapauttamaan koiria, mutta kävi päivittäin imettämässä Shōtaa kaltereiden välistä. Kerran mies sattui paikalle, raivostui ja hakkasi Marin henkihieveriin. Tämän jälkeen Mari pakeni ja lähti etsimään Ōun sotureita apuun. Onnekseen Mari tapasi Hokkaidōsta palaavan Weedin ja muita sotureita, joilta hän pyysi apua.

Koirat järkyttyvät tarinasta, ja päättävät auttaa Maria. Weed, Rocket, Kyōshirō, Sasuke ja GB menevät pentutehtailijoiden tilalle. Rocket, joka on arvokas rotukoira, houkuttelee miehen ottamaan itsensä kiinni. Kun mies on telkeämässä vajan ovea lankulla, Weed riuhtaisee lankun häneltä. Silloin Rocket potkaisee vajan oven auki ja tönäisee samalla emännän kumoon. Kaikki koirat pääsevät pakenemaan, ja Kyōshirō kaataa vielä koirien perään yrittäneen miehen puremalla tätä lahkeeseen.