Orpo karhunpentu

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Orpo karhunpentu
Sepelkarhunpentu.png
Nimi
Muuta
Kotipaikka Japanin Alpit
Ulkonäkö
Laji sepelkarhu
Sukupuoli uros
Turkinväri musta
Silmät mustat
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 55
Liittouma emo, Kagetora, Hiro, Ken
Kuolinsyy kolmas hybridi tappoi (osa 57)

Tämä orpo karhunpentu ystävystyi Ōun sotureiden kanssa suuren hybridikarhun tapettua sen emon. Koirat ja karhut eivät ymmärrä toistensa kieltä, mutta karhunpentu pitää Ōun sotureista siitä huolimatta.

Ginga Densetsu Weed

Tästä pienestä karhunpennusta tuli orpo suuren hybridikarhun tapettua sen emon. Jättiläiskarhu havitteli pennusta ateriaa, ja pieni karhu yritti kiivetä puuhun turvaan. Ken, George, Kagetora ja Hiro kuulivat pennun huudot ja juoksivat paikalle. Kagetora ärsyyntyi siitä, miten hybridi uhkasi puolustuskyvytöntä pentua, ja hyökkäsi sen kuonoon kiinni. Pentu laskeutui alas ja pakeni paikalta sillä välin kun hybridi keskittyi koiriin.

Myöhemmin Ken, Kagetora ja Hiro tapaavat pennun uudelleen ja se on selvästi kiitollinen aiemmasta avusta. Yhtäkkiä pentu haistaa jotakin ja juoksee pensaikkoon. Hetken päästä se lentää parkaisten takaisin suoraan Keniä päin - hybridikarhu oli ollut väijyksissä. Pentu menehtyy nopeasti saamaansa haavaan. Erityisesti Hiro suree sen kuolemaa ja hautaa sen kyynelehtien. Orpo karhunpentu oli muistuttanut häntä siitä, miten hän oli menettänyt oman isänsä, ja hän päättää kostaa pennun puolesta tappamalla hybridin.

Kuvia

Orvon karhunpennun kuvagalleria