Noroi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 20. joulukuuta 2016 kello 16.22 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset) (Kumottu muokkaus 66860, jonka teki Yukimura (keskustelu))
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Noroi
Värinoroi2.pngNoroi.png
Nimi
Japaniksi
Ääntäminen noroi
Merkitys kirous
Muuta
Kotipaikka Hokkaidō
Ulkonäkö
Rotu japaninsusi
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Silmät keltaiset
Muut tuntomerkit kaulassa tuuhea harjas, musta kuono, pilkkuja kasvoissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 14
Liittouma Susien Monarkian sotajoukot, ent. Mustien Susien Imperiumin sotajoukot
Kuolinsyy Thousand Dragonin joukot tappoivat (osa 16)

Noroi oli Reiman kahdeksan Siriuksen koirasoturin kouluttaja. Hän oli Jugan nuorempi veli ja osasi myös hallita harjaansa.

Ginga Nagareboshi Gin

Noroi oli alunperin Mustien Susien Imperiumin sotajoukkojen jäsen, mutta pakeni ja liittyi Reiman joukkoihin tämän läheiseksi alaiseksi. Noroi koulutti kahdeksan koirasoturia, katkaisten Shūgan jalan koulutusmenetelmänä, takoen Hyakkigalle tämän haarniskan sekä murhaten Retsugan äidin uskoessaan että soturilla ei ole käyttöä äidille. Noroi alkoi tulla uskollisuutensa suhteen toisiin aatoksiin ymmärtäessään Imperiumin voimakkuuden ja säästääkseen henkensä kertoi Gaian lähettämälle Mugenille ja hänen taistelijoille Reiman palatsin sijainnin. Noroilla oli myös motiivina vallansaanti. Mugen kuitenkin mielsi hänet hyödyttömäksi ja katkaisi häneltä jalan.

Noroi varoittaa Reimaa Alamaailman kymmenenestä taistelijasta jolloin hänen petturuutensa ei paljastu, vaikkakin erityisesti Fūga ja Retsuga epäilevät häntä. Hän seuraa Reiman armeijaa Hokkaidōon ja uhraa henkensä hyppäämällä Thousand Dragonin taistelumuodostelman kitaan. Noroi sylkäistään kuolettavasti vahingoittuneena ulos ja ennen kuolemaansa hän myöntää petturuutensa.

Kuvia

Noroin kuvagalleria