Noroi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 26. helmikuuta 2014 kello 18.56 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Noroi
Noroigng.jpg
Nimi
Japaniksi
Ääntäminen noroi
Merkitys kirous
Muuta
Kotipaikka Hokkaidō (jap. 北海道)
Ulkonäkö
Rotu susi
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit kaulassa tuuhea harjas
Ginga: Nagareboshi Gin
Liittouma Susien Monarkian sotajoukot
Kuolinsyy Thousand Dragonin joukot tappoivat


Noroi oli Reiman kahdeksan Siriuksen koirasoturin kouluttaja. Hän oli Jugan nuorempi veli ja osasi myös hallita harjaansa.

Noroi oli alunperin Mustien Susien Imperiumin sotajoukkojen jäsen, mutta pakeni ja liittyi Reiman joukkoihin tämän läheiseksi alaiseksi. Noroi koulutti kahdeksan koirasoturia, katkaisten Shūgan jalan koulutusmenetelmänä, tappaen Hyakkigan epäonnistumisensa tähden sekä murhaten Retsugan äidin uskoessaan että soturilla ei ole käyttöä äidille. Noroi alkoi tulla uskollisuutensa suhteen toisiin aatoksiin ymmärtäessään Imperiumin voimakkuuden ja säästääkseen henkensä kertoi Gaian lähettämälle Makai Jūninshūlle Reiman palatsin sijainnin. Jugalla oli myös motiivina vallansaanti. Mugen kuitenkin mielsi hänet petturiksi ja katkaisi häneltä jalan.

Noroi varoittaa Reimaa Makai Jūninshūsta jolloin hänen petturuutensa ei paljastu, vaikkakin erityisesti Fūga ja Retsuga epäilevät häntä. Hän seuraa Reiman armeijaa Hokkaidōon ja uhraa henkensä hyppäämällä Thousand Dragonin taistelumuodostelman kitaan. Noroi sylkäistään kuolettavasti vahingoittuneena ulos ja ennen kuolemaansa hän myöntää petturuutensa.


Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.