Nobunaga Oda (KNSG)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nobunaga Oda
Nobunaga Oda (KSNG).jpg
Tiedot
Sarja Kacchū no Senshi Gamu
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Tōkichirō Kinoshita, Rando, Gamu
Sukupuoli mies

Nobunaga Oda oli Sengoku-kauden daimio ja todellisuuden henkilö. Hän valloitti suuren osan Japanista.

Kacchū no Senshi Gamu

Vuotena 1560, 3 000-päisen armeijan komentaja Nobunaga tapaa Randon ja tämän seurassa olevan ganin Gamun. Kuullessaan Gamun voimista, hän päättää kokeilla ovatko ne totta käskemällä alaistaan ampumaan koiraa kohti erityisella aseella. Gamu tukkii aseen keihäällä salamannopeasti, jolloin Nobunaga vaikuttuu ja ottaa Gamun ja Randon alaisikseen.

Imagawa Yoshimoton 40 000-päinen armeija uhkaa Nobunagan kotiprovinssia, ja hän lähettää Randon ja Gamun tiedustelemaan. Hän myös suostui kuuntelemaan Gamun hyökkäyssuunnitelmaa. Myös ganin Kusakage liittyy hänen palvelukseensa.

Kun suurin osa Yoshimoton armeijasta lähtee hyökkäykseen, vain 5 000 jää johtajansa luo. Nobunagan joukot päihittävät Yoshimoton ja hänen alaisensa yllätyshyökkäyksellä.

Nobunaga hyökkää myöhemmin Tōtōmin provinssiin. Rando ja Gamu lähtevät hänen palveluksestaan taistellakseen Gamaa vastaan, joten hän ei enää esiinny tarinassa.

Muuta

Nobunaga Oda esiintyy Ganinissa ja Ginga Densetsu Akamessa päävihollisena, mutta Kacchū no Senshi Gamussa hänellä on hyvän hahmon rooli.