Niimiya

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Niimiya
Ninomiya ihmettelee.jpg
Tiedot
Japaniksi 新宮
Ääntäminen niimija
Merkitys (tarkoittaisi eri ääntämyksellä "vastarakennettua pyhäkköä")[1]
Sarja Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 52
Liittouma Kōshirō, Joe, Guilder, Jack, Bomb, Denny
Sukupuoli mies

Niimiya on Joen, Kōshirōn, Jackin, Bombin ja Guilderin omistaja. Hän on karhunmetsästäjä.

Hän pitää koirista ja hoitaa mieluusti haavoittuneita, jotka hän löytää tai jotka tulevat hänen luokseen.

Ginga Densetsu Weed

Niimiya löysi maasta haavoittuneen koiranpennun, Joen, jonka Shōgunin alaiset hylkäsivät luultuaan tämän kuolleen. Niimiya koulutti Joesta metsästyskoiran ja nimesi tämän Champiksi. Joesta tuli Niimiyan koirien johtaja.

Kuukausia myöhemmin Joe tapasi vuorilla hylätyn narttukoiran, Hitomin, joka synnytti tälle pentuja. Paikalle saapunut hybridikarhu tappoi Hitomin ja tämän kolme pentua, ja pakeni Niimiyan koirineen saavuttua paikalle. Niimiya näki valtavan, epätavallisen karhun, ja päätti koiriensa kanssa saada vaarallisen eläimen hengiltä. Yksi Joen pennuista, Kōshirō, selvisi ja alkoi harjoitella metsästystä.

Myöhemmin Niimiya tapaa Joen veljen, Weedin. Hän tappaa toisen hybridikarhun ampumalla sitä useita kertoja ja auttaa viimeisen, suurimman hybridin metsästyksessä. Kun Ōun sotureita ja muita koiria haavoittuu taisteluissa hybrideitä vastaan, ne viedään Niimiyan luokse hoitoon.

Hybridikarhujen kuoltua Niimiya antaa Joen ja Kōshirōn lähteä ja liittyä villikoiriin. Koska Jack ja Guilder kuolivat taistelussa, Niimiyalle jää enää vain yksi koira, Bomb. Lisäksi hän ottaa jalkansa menettäneen Dennyn luokseen.

Kuvia

Niimiyan kuvagalleria