Nero

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 26. helmikuuta 2014 kello 18.49 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nero
Nerogdw.jpgNeroanime.jpg
Nimi
Japaniksi ネロ
Ääntäminen nero
Muuta
Ääninäyttelijä Ryo Naitō
Ulkonäkö
Rotu siperianhusky
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät vasen tummansininen, oikea vaaleansininen (anime)
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Hōgen
Kuolinsyy Hōgen tappoi (anime, ), Hōgenin joukot tappoivat (manga


Nero johti pientä koiraryhmää Pohjois-Alpeilla. Hän ei ollut hyvä johtaja, vaan alisti, orjuutti ja uhkaili muita koiria. GB ja Sasuke olivat kumpikin päätyneet Neron leipiin, ja Nero määräsi heidät hankkimaan ruokaa - ja vaikka varastamaan ihmisiltä, jos saalista ei muuten saatu.

Nero oli Hōgenin alamainen, ja kerran Hōgenin tultua tarkastuskierrokselle GB oli juuri ollut aikeissa ehdottaa kahta löytämäänsä pikkupentua lauman jäseniksi. Hōgen luuli, että pennut olivat Neron, ja käski sen tappaa ne todistaakseen, ettei ollut niiden isä.

Nero oli kieltänyt laumasta lähtemisen, mutta tavattuaan Weedin GB lähtee, ja saa Sasukenkin lähtemään mukanaan. Myöhemmin Gin, John ja Akame ovat Neron alueella ja kysyvät häneltä, onko hän nähnyt erästä narttukoiraa. Nero ei vastaa, vaan usuttaa alamaisensa heti kolmikon kimppuun. Neron joukot häviävät taistelun helposti ja Nero raportoi häviöstään Hōgenille. Hōgen ei arvostanut Neron heikkoutta ja pelkuruutta, vaan tappoi Neron sanoen, että tämä mieluummin kuolisi, kuin eläisi häpeässä häviönsä takia. Mangassa Neron kuolema on huomattavasti raaempi kuin animessa: Nero kertoo Hōgenille, että haluaisi katkoa Ōun sotureiden jalat ja virtsata niiden päälle. Tämän kuultuaan Hōgen käskee alamaisiaan tappamaan Neron samalla tavalla.

Kuvia

Neron kuvagalleria


Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.