Mutsun neljä valtiasta

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mutsun neljä taivaallista kuningasta: Minazuki, Uzuki, Hazuki ja Kisaragi.

Mutsun neljä valtiasta (jap. 陸奥四天王, Mutsu shi tennō, "Mutsun Neljä Taivaallista Kuningasta"), tunnettu myös nimellä Mutsun neljä kenraalia, ovat veljekset Kisaragi, Uzuki, Hazuki ja Minazuki.

He hallitsevat Mutsun Hakkōda-vuoria ja he kokoavat itselleen suurta laumaa, tavoitteenaan Japanin herruus. Heillä on joukoissaan 360 koiraa.

Ginga Nagareboshi Gin

Valtiaat kieltäytyvät auttamasta, kun Terryn johtama Ōun armeijan joukkue saapuu Mutsuun pyytämään apua taisteluun Akakabutoa vastaan. Joukkueet 4-6 tuhotaan ja antautuneet, mukaan lukien Terry sekä mm. Billy, liittyvät valtiaiden laumaan.

Myöhemmin valtiaiden lauma saartaa Mossin lauman kuumalla säällä rutikuivaan tulivuoren kraateriin ja yrittää pakottaa heidät liittymään laumaansa. Terry yrittää auttaa Ōun laumalaiset pakoon ja taistelee Kisaragia vastaan. Kisaragi kuitenkin onnistuu puhkaisemaan Terryn ainoan näkevän silmän. Tämän jälkeen Akakabuton karhut kulkevat alueen läpi ja tappavat Terryn – sekä Kisaragin pienet pennut.

Sittemmin Kisaragi vakuuttuu siitä, että koirienväliset taistelut ovat turhia, koska karhut ovat kaikkien koirien yhteisiä vihollisia. Valtiaiden joukot tekevät yhteistyötä Ginin joukkojen kanssa ja tappavat karhut. Valtiaiden lauma liittyy Ōun sotureihin, ja Ōun armeija vahvistuu tuntuvasti.

Suuressa taistelussa valtiaat johtavat ryhmien 7-9 iskuryhmää. Taistelussa Mosaa vastaan he suojelevat haavoittuneita Ginin käskystä, vaikka tahtoisivat mieluummin taistella. He osallistuvat myös taisteluun itse Akakabutoa vastaan.

Ōulaisten jouduttua susien sodan välikappaleiksi, Mutsun valtiaat menevät Reiman palatsiin auttamaan Giniä ja osallistuvat myös taisteluun Gaian Imperiumia vastaan.

Ginga Densetsu Weed

Kisaragi, valtiaista korkea-arvoisin, on ainoa, joka on selvinnyt elossa Weedin aikakaudelle. Muiden valtiaiden mainitaan kuolleen jo aikoja sitten.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kisaragi menehtyy Masashigen joukkueen hyökkäyksessä.

Kuvia

Mutsun neljän valtiaan kuvagalleria