Musashi (SSY)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 25. marraskuuta 2016 kello 23.42 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Musashi (Kowaka)
Yamamusashi.jpgMusashipentu.jpg
Nimi
Japaniksi ムサシ (小若)
Ääntäminen musashi
Merkitys Musashi
Tiedot
Sarja Shiroi Senshi Yamato
Kotipaikka Aomorin prefektuuri
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Yamato, Ryō Fujiwara
Sukulaiset Seiran (emo), kaksi sisarusta, Burai (eno)
Ulkonäkö
Rotu tosa
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea
Muut tuntomerkit ruskeat silmät

Musashi, alkuperäiseltä nimeltään Kowaka, on Yamaton paras ystävä ja hänelle kuin oikea pikkuveli.

Hän on kuuluisan Seiranin poika, mutta luonteeltaan arka toisin kuin emonsa. Hänestä tulee kuitenkin ajan kuluessa rohkeampi ja hän oppii Kaiten Jigokun.

Shiroi Senshi Yamato

Kowaka on kotoisin Aomorista, mutta se putoaa rekan kyydistä ja harhailee yksinään, kunnes Yamato löytää ja pelastaa sen kotkan kynsistä. Yamato vie pennun omistajansa, Ryō Fujiwaran, perheen luo. Perhe päättää pitää pennun ja nimeää sen Musashiksi Yamato-taistelulaivan sisaraluksen mukaan. Musashista ja Yamatosta tulee hyvin läheiset, ikään kuin veljekset. Erityisesti Ryōn isä mieltyy Musashiin kovasti.

Musashin oikea perhe hakee Musashin takaisin kotiin, mutta siellä pennun emo ja sisarukset kohtelevat sitä kaltoin. Musashi päättää karata ja kulkee pitkän matkan takaisin Fujiwaran perheen luo.

Myöhemmin, kun Seiran kuolee suojellessaan Musashia ja Yamatoa Saharalta, aran Musashin rohkeus herää.

Hakugin no Teiō

Kun koiravarkaat sieppaavat Ken'ichin isän, Ryō soittaa poliisille ja lähtee sitten Yamaton, Ken'ichin ja Hayaten kanssa etsimään varkaiden piilopaikkaa. Ryō käskee Musashia odottamaan kotona poliisien tuloon asti ja johdattaa heidät sitten Ryōn ja muiden perään. Musashi tottelee ja johdattaa poliisit roistojen vuoristomökille, jolloin heidät saadaan vangittua.

Seuraavana päivänä poliisipäällikkö palkitsee Musashin, Yamaton ja Hayaten "hopeakeisari"-arvonimillä. Ryō päättää ostaa palkkiorahoilla Musashille huovan, sillä pentu on hänen mukaansa kylmänarka.

Muuta

Shiroi Senshi Yamatossa esiintyy koirasusi, joka on myös nimeltään Musashi. Myös Ginga: Nagareboshi Ginissä esiintyy Musashi-niminen tosakoira.

Kuvia

Musashin kuvagalleria