Musashi (Ginga)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 20. lokakuuta 2016 kello 08.43 – tehnyt Methpring (keskustelu | muokkaukset) (Lisäsin Musashin silmänmenetyksen ajankohdan)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Musashi
Musashigtlw.jpgMusashiRuun.PNG
Nimi
Japaniksi 武蔵
Ääntäminen musashi
Muuta
Kotipaikka Kōchin prefektuuri
Ääninäyttelijä Kazuhiko Kishino (GNG)

Shigenori Sōya (GDW)

Ulkonäkö
Rotu tosa
Sukupuoli uros
Paino 41 kg
Säkäkorkeus 64 cm
Turkinväri punaruskea t. ruskea, musta maski
Silmät ruskeat
Muut tuntomerkit vasen silmä puhki (GDW-mangan osasta 46 eteenpäin)
Tiedot eri osissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 7, jakso 14
Ikä yli 5 vuotta
Liittouma taistelukoirat, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 19, jakso 18
Ikä yli 18 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä yli 18 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä yli 19 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Kuolinsyy Monsoon tappoi (osa 3)

Musashi oli Ōun soturi ja vahva keskiraskaan sarjan taistelukoira, arvoltaan yokozuna. Hän oli kylmähermoinen ja kohtelias soturi, jolla oli vahva kunnian tunto.

Ginga: Nagareboshi Gin

Ennen Suurta taistelua

Musashi eli taistelukoirana Shikokussa ennen liittymistään Ginin joukkoihin. Kain veljekset yrittivät ensin suostutella Musashin liittymään heihin, mutta Musashi kieltäytyi. Sittemmin Musashi kuitenkin pelasti Akatoran paikallisten vuoristokoirien kynsistä ja vei hänet Ginin luo. Musashi auttoi Giniä ja muita pelastamaan myös Chūtoran ja Kurotoran, jotka oli viety vuoristotemppeliin vangeiksi. Vuoristotemppelin luona Ginin oikeudenmukaisuus ja taidokkuus tekivät Musashiin vaikutuksen, ja niinpä hän lopulta päätti liittyä Ōun sotureihin.

Animessa Gin ja muut saivat tietää juuri Musashilta maailman vahvimmasta koirasta, Benizakurasta, joka myös asui Shikokussa.

Sudet

Musashi lähtee mukaan taisteluun Gaian Imperiumia vastaan. Hän putoaa maanalaiseen valtakuntaan yhdessä Johnin kanssa.

Hän osoittaa inhoa Gaiaa kohtaan, sillä hän on selvästi opettanut alaisilleen pelkkää taistelua ja tappamista.

Ginga Densetsu Weed

Akakabuton kuoleman jälkeen Musashi palasi takaisin omistajansa luo ja Shikokun taisteluareenalle. Ikä alkoi lopulta painaa Musashia, ja hän päätti lopettaa menestyksekkään uransa luovuttamalla asemansa Tōbēlle.

Musashi saapuu myöhemmin Mossin kanssa auttamaan Ōun sotureita taistelussa Hōgenia vastaan. Hän tapaa taas Tōbēn, jonka Ōun joukot ovat pelastaneeet. Musashi on hyvin pettynyt siihen, että Tōbē on joutunut huonoille teille ja liittynyt Hōgenin joukkoihin. Tōbē kuitenkin liittyy Ōun sotureiden puolelle Musashin puheen jälkeen ja saadessaan aitoa välittämistä osakseen.

Hōgenin kuoltua Musashi jää Ōuun. Hän on yksi koirista, jotka Sasuke hakee taisteluun Shōgunia vastaan, mutta taistelu päättyy pian heidän tultuaan paikalle.

Musashi osallistuu myös Ginin johdolla taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan. Hän jää tukemaan juoksemisesta uupunutta Mossia, kun Bozlevin joukot saavat hänet kiinni. Myöhemmin Ōun soturit vangitaan rotkoon ja Musashi menettää vasemman silmänsä taistelussa Bozlevin joukkoja vastaan. Tästä huolimatta hän päihittää kersantti Nikolin yhdellä ainoalla iskulla. Hän myös auttoi Jaguaria tappamaan Bozlevin, tönäisemällä Bozlevin Jaguarin eteen.

Taistelun jälkeen, Daisuke ja Hidetoshi ottavat Musashin, Jaguarin ja Tābōn mukaansa hoidettaviksi. Kun venäläiset on voitettu, Daisuke ja Hidetoshi ajavat Ōuun ja vapauttavat koirat takaisin laumansa luo.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Musashi ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen. Myöhemmin koirat vapautetaan ja he osallistuvat viimeiseen taisteluun Masamune Kurohabakin joukkoja vastaan.

Ginga: The Last Wars

Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät, Musashi kokoontuu Ginin ja muiden luokse kalliolle Kurokamakirin ja Jaguarin kanssa.

Karhut valmistautuvat hyökkäämään koirien kimppuun. Gin päättää toimia elävänä syöttinä ja hyökkää Monsoonia kohti Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu estää hyökkäyksen ja heittää Ginin maahan. Ōun soturit hyökkäävät raivoissaan Monsoonin kimppuun välittämättä Ginin määräyksistä ja valtava karhu raatelee osan koirajoukosta hetkessä. Musashi selviää vammoitta, mutta järkyttyy Jaguarin kuolemasta.

Myöhemmin, Monsoon palaa takaisin kalliolle, ja väittää päihittäneensä syöttinä toimineen Ginin. Monsoon haavoittaa Kurotoraa, jolloin Jerome hyökkää karhun kimppuun, mutta jää sen jalan alle. Musashi yrittää auttaa Jeromea, mutta Monsoon huitaisee tassuaan ja upottaa kyntensä Musashiin. Karhun valtavat kynnet lävistävät Musashin ruumiin kuolettavasti useasta kohdasta, jonka jälkeen karhu pudottaa koiran maahan.

Musashi ja moni muu Ōun soturi kannetaan kivenlohkareista tehtyyn vankilaan, jossa Kurotora toteaa hänen menehtyneen haavoihinsa.

Sitaatteja

Musashin sitaattisivu

Kuvia

Musashin kuvagalleria