Monsoon

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 11. lokakuuta 2020 kello 08.31 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Monsoon
Monsooni-takakannessa.jpgMonsoon169.jpg
Nimi
Japaniksi モンスーン
Ääntäminen monsuun
Merkitys monsuuni
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri, myöhemmin
Shirakami-Sanchi
Ulkonäkö
Laji tuntematon, mahdollisesti sepelkarhu
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea, punainen selkä
Silmät mustat
Muut tuntomerkit punaista turkkia selässä, valtava koko, ylisuuri vasen etujalka, jossa kultaista turkkia.

Osasta 9 eteenpäin: yksi vasemman etujalan varvas puuttuu.

Osasta 10 eteenpäin: vasen silmä puhki, kolme arpea vasemman silmän päällä

Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä yli 15 vuotta
Liittouma Akakabuton jälkeläiset, Sirius, ent. Bob
Kuolinsyy Orion tappoi (osa 22)

Monsoon oli Akakabuton poika ja Ginga: The Last Warsin päävihollinen. Se oli Akakabuton jälkeläisten johtaja.

Se oli isänsä tapaan punaharjainen ja todella suuri. Se oli kostonhimossaan koulinut vasemmasta etujalastaan todella voimakkaan ja se pystyi helposti murskaamaan koiran kuoliaaksi. Jalka oli lihasten takia ylisuuri, ja siinä kasvoi kullankeltaista turkkia. Jalan koon takia Monsoon oli toisinaan kömpelö liikkeissään ja saattoi väsyä. Lisäksi Monsoon oli isänsä tapaan hyvin älykäs ja ovela, mutta toisin kuin isänsä, Monsoon ei pyrkinyt vain tappamaan vihollisiaan vaan tahtoi myös kiduttaa heitä.

Monsoon vihasi koiria, erityisesti Ōun sotureita, traumaattisen menneisyytensä takia. Valtavasta koostaan, voimistaan ja itsevarmuudestaan huolimatta se koki toisinaan pelkoa, esimerkiksi nähdessään koiran juoksevan itseään kohti. Trauman seurauksena Monsoon tunsi suurta mielihyvää vahingoittaessaan koiria ja siitä kehittyi hyvin julma ja sadistinen.

Menneisyys

Monsoon syntyi Futago-solassa, mutta karhuja vainottiin, koska ne olivat sukua paholaiskarhu Akakabutolle. Kun Monsoon oli vielä pieni pentu, sen perhe yritti paeta Futago-solasta, mutta Ōun soturit jahtasivat niitä ja John tappoi Monsoonin veljet. Pentujen emo sai surmansa jäädessään taistelemaan koiria vastaan antaakseen Monsoonille tilaisuuden paeta. Monsoon pakeni kauhuissaan ja traumaattinen tapahtuma jäi vaivaamaan sitä loppuiäksi.

Monsoon päätyi Shirakami-Sanchiin, jossa se tapasi muita karhunpentuja. Pennut olivat myös orpoja ja Akakabuton pentuja, mutta niillä oli eri emo kuin Monsoonilla. Pennut päättivät pysyä yhdessä ja ne jäivät asumaan Shirakami-Sanchiin. Vuodet kuluivat ja karhut pysyttelivät piilossa. Elämä oli kovaa ja osa karhuista menehtyi, mutta ne saivat myös omia jälkeläisiä. Vuosien kuluessa Monsoon kasvoi todella suureksi ja siitä tuli karhujen johtaja. Vasenkätisenä se kouli vasemmasta käpälästään todella voimakkaan.

Eräänä päivänä nuori Monsoon löysi metsästä puulaatikon, jossa oli kuusi ihmisen hylkäämää koiranpentua. Monsoon kavahti pentujen hajua ja pakeni nopeasti kauemmas avattuaan laatikon. Viattomat pennut olivat kiitollisia ja seurasivat jättiläiskarhua ilman pelkoa, jolloin hämmentynyt Monsoon valmistautui lyömään niitä. Pennut välttivät iskun, sillä Monsoon löikin maata pentujen vieressä ja pakeni sitten puun taakse. Väsyneet ja hämmentyneet pennut jäivät makoilemaan maahan. Monsoon ei uskaltanut lähestyä niitä, mutta hiljalleen sen pelko alkoi muuttua vihaksi. Yhtäkkiä Monsoonin velipuolet saapuivat paikalle ja valmistautuivat tappamaan koiranpennut Monsoonin puolesta, mutta Monsoon käski niitä pysymään sivussa. Monsoon lähestyi pentuja, jolloin yksi niistä näykkäisi tämän kynttä nälissään. Monsoon raivostui tästä, huitaisi pennun ilmaan ja murskasi sen hetkessä hengiltä. Karhun pelko muuttui mielihyväksi ja se alkoi leikitellä pennuilla, tönien niiden heiveröisiä ruumiita kevyesti valtavilla kynsillään. Kun velipuolet tahtoivat osallistua leikkiin, Monsoon ärähti niille. Se ilmoitti, että pennut kuuluvat hänelle, eivätkä muut karhut saisi koskea niihin. Se keräsi pennut takaisin laatikkoon ja otti ne mukaansa, päättäen tehdä niistä omia leikkikalujaan.

Monsoon kidutti pentuja, muun muassa repimällä yhdeltä silmät ja toiselta etujalat irti. Se myös laittoi ne taistelemaan keskenään. Lopuksi Monsoon söi pennut, sillä uskoi koirien syömisen kasvattavan kokoaan. Ainoastaan arka Bob jäi jäljelle, sillä Monsoon nautti hänen manipuloinnistaan ja koiralle jäi fyysisestä kidutuksesta pysyvät arvet. Bobista kasvoi Monsoonin alainen, mutta hän ei missään vaiheessa uskaltanut paeta karhujen luota.

Ginga: The Last Wars

Yli 15 vuoden kuluttua, Monsoon tunsi yhä vihaa ja pelkoa Futago-solaa ja Ōun sotureita kohtaan, mutta vuosi vuodelta se tunsi enemmän vihaa kuin pelkoa, ja lopulta se päätti vallata Futago-solan takaisin.

Se hyökkää Futago-solaan yli 20 alaisensa kanssa ja karhut sekä haavoittavat että tappavat useita koiria. Karhut hyökkäävät kaikista ilmansuunnista, mutta perääntyvät kuullessaan Ginin ulvonnan, joka aiheuttaa niissä ahdistusta ja pelkoa. Monsoon ilmestyy metsän rajalle ja sättii alaisiaan, jolloin Ōun soturit näkevät sen ja järkyttyvät sen koosta. Karhut perääntyvät ja piiloutuvat, kun Daisuke ja Hidetoshi saapuvat paikalle helikopterilla, mutta jatkavat hyökkäystä heti ihmisten poistuttua.

Gin päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta ja hyökkää karhuja kohti. Lähes sokea Gin erottaa karhut vain tummina hahmoina ja hyökkää Zetsu Tenrō Battōgalla kohti Monsoonia. Monsoon kokee aluksi pelkoa menneisyytensä tapahtumien seurauksena, mutta torjuu sitten iskun täydellisesti valtavalla etutassullaan ja iskun voima vahingoittaakin Giniä. Karhu lyö Ginin maahan ja päin kiveä. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta heistä ei ole vastusta Monsoonille, joka alkaa raadella koiria Ginin silmien edessä, ja tappaa hetkessä Jaguarin ja Saburōn.

Gin juoksee metsään ja houkuttelee Monsoonin ja osan tämän alaisista peräänsä. He päätyvät rotkon reunalle ja Monsoon toivoo voivansa saada Ginin tuntemaan samanlaista pelkoa, jota Monsoon itse tunsi pentuna Ginin takia. Gin päättää viimeisenä tekonaan hyökätä karhujen kimppuun. Hän välttää Monsoonin alaiset ja hyökkää kohti jättiläiskarhua, ja samalla hetkellä Hiro saapuu ulvoen paikalle. Gin tunnistaa Hiron äänen ja myös Monsoonin huomio kiinnittyy Hiroon. Gin saa otteen karhun niskasta, mutta se murskaa Hiron etutassunsa alle. Hiro on, ihme kyllä, yhä hengissä. Monsoon huitaisee Hiron irti kynsistään ja vakavasti haavoittunut koira putoaa selälleen maahan ja kykenee vain sätkimään. Gin joutuu irrottamaan otteensa Monsoonista ja yrittää suojella Hiroa Monsoonin alaisilta. Kokemattomista karhuista ei kuitenkaan ole Ginille vastusta ja Gin yrittää hyökätä itse Monsoonia kohti. Monsoon huitaisee Giniä ja koira saa syvät viillot oikeaan poskeensa ja rintakehäänsä. Monsoon yrittää seuraavaksi lyödä Giniä valtavalla tassullaan, mutta Hiro onnistuu viimeisillä voimillaan hyppäämään väliin ja saa uuden osuman. Karhun isku pudottaa molemmat koirat rotkon pohjalla virtaavaan jokeen. Monsoon heittää heidän peräänsä suuria kiviä ja karjuu voitonriemuisesti. Tämän jälkeen Monsoon palaa koirien ja muiden karhujen luokse.

Monsoon kysyy Bobilta, mitä hän puhui koirille. Bob selittää Monsoonille, että suurin osa tappolistalla olleista koirista on jo kuolleita. Monsoon silmäilee koiria ja huomaa Kenin, jota luulee Beniksi, sekä Kurotoran, joka on myös yksi listalla olevista koirista. Koirien näkeminen saa Monsoonin muistelemaan menneisyytensä kauhuja ja se alkaa tärisemään. Monsoon kysyy, missä John on, sillä se vihaa veljensä tappanutta Johnia kaikkein eniten. Tesshin vastaa totuudenmukaisesti, että John on kuollut. Monsoon on hetken hiljaa, kunnes alkaa karjumaan taivasta kohti ymmärtäessään, ettei voi kostaa pahimmalle vihamiehelleen. Se kokee yhdellä kertaa kaiken traumansa aiheuttaman vihan ja pelon, ja hyppää ilmaan kohti koiria. Se valitsee tähtäimeensä Musashin, mutta Kurotora hyppää väliin ja kertoo karhulle, miten hänen veljensä Akatora vei Akakabuton ainoan silmän. Monsoon iskee Kurotoraa oikealla etutassullaan ja vakavasti haavoittunut Kurotora putoaa saartorenkaan ulkopuolelle Jeromen lähelle.

Koirat ja karhut alkavat taistella, jolloin Jerome ja Musashi käyvät Monsoonin kimppuun. Monsoon huomaa Crossin, Marun ja Sunnyn pakenevan, ja käskee Bobin heidän peräänsä. Cross lyö Bobin helposti maahan, jolloin Monsoon muistelee nartun olevan mahdollisesti yksi Ōun entisistä komentajista, ja käskee Bobia tappamaan Crossin ellei halua tulla itse tapetuksi. Monsoon liiskaa sitten Jeromen takajalkansa alle ja lävistää Musashin kynsillään. Monsoon alaisineen haavoittavat koiria yksi toisensa jälkeen ja Monsoon haavoittaa vakavasti myös Vanhinta, Tsukikagea ja Toshimitsua, jotka yrittivät juosta apuun. Kaikki Ōun soturit on lyöty ja Monsoon karjuu voitonriemuisesti koirien paratiisin romahtaessa.

Karhut rakentavat kivenlohkareista vankilan, jonne he tuovat kaikki löytämänsä Ōun soturit. Karhut eivät tapa koiria heti, vaan pitävät heitä leikkikaluinaan ja ruokavarastonaan.

Monsoon auttaa alaisiaan vangitsemaan Merin ja huomaa myöhemmin vankilan luona hiippailleen Kyōshirōn.

Myöhemmin yöllä Futago-solan eteläpuolella, Unsain, Setsuman ja Tsubakuron muodostama tiedustelupartio joutuu Monsoonin kolmen alaisen hyökkäyksen kohteeksi. Koirat hajaantuvat ja Monsoonin alaiset lähtevät jahtaamaan Unsain alaisia, kun taas Monsoon itse hiipii Unsain taakse.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Kuvia

Monsoonin kuvagalleria