Mole

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mole
SpineMole.jpgMoletlw3.jpg
Nimi
Japaniksi モール
Ääntäminen mool
Merkitys myyrä
Muuta
Ulkonäkö
Rotu lyhytkarvainen mäyräkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-ruskea
Silmät ruskeat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Ōun soturit, Gin, Hiro
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 5
Liittouma omistaja, Ōun soturit, Hank

Mole on Oliverin poika ja Hankin serkku. Hän on isänsä tapaan hyvä kaivaja. Hänet nähdään usein Hiron selässä Ginga Densetsu Weedissä. Hän esiintyy myös lemmikkinä Ginga: The Last Warsissa.

Ginga Densetsu Weed

Mole kuulee, että Hōgen on vanginnut Ginin vuoristomajaan Etelä-Alpeilla, ja menee tarkistamaan tilanteen. Mole kaivautuu majaan ja löytää huonokuntoisen Ginin. Hän pyytää Giniä kestämään vielä, ja lähtee kertomaan tilanteesta Weedille.

Matka on pitkä pienelle koiralle, ja päästyään Mien prefektuuriin se ei jaksa enää, vaan raahautuu viimeisillä voimillaan autotielle. Jun'ichi-niminen poika huomaa koiran autosta, ja ehtii käskeä isäänsä pysähtymään. Poika ottaa Molen mukaansa, ja he vievät sen eläinlääkäriin. He myös olivat valmiit antamaan koiralle uuden kodin, ja antoivat sille nimeksi Kurosuke (jap. クロスケ).

Molen on kuitenkin jatkettava matkaa, joten hän karkaa ihmisiltä heti parannuttuaan tarpeeksi. Hän oli kuitenkin kovin pahoillaan Jun'ichin puolesta.

Matkalla Mole tuupertuu, mutta Kōgan ninjakoirat löytävät hänet ja vievät kotiinsa lepäämään. Mole kertoo johtaja Tesshinille mitä on tapahtunut, jolloin ninjakoirat päättävät lähteä hänen mukaansa Wakayamaan.

Mole pääsee vihdoin perille, ja kertoo Weedille ja muille Ginin lähettämän viestin näiden ollessa ninjakoirien kuumissa lähteissä kylpemässä Kamakiria vastaan käydyn taistelun jälkeen. Weed päättää, etteivät he lähde heti pelastamaan Giniä, koska heidän joukkonsa on vielä niin pieni. Weed lähtee laumansa kanssa kohti Etelä-Alppeja. GB ja Sasuke menevät Molen kanssa edeltä tiedustelemaan. Kun Mole kaivaa tiensä takaisin majaan, hän huomaa, ettei Gin enää olekaan siellä, vaan hän on paennut.

Mole on myöhemmin paikalla seuraamassa Weedin ja Hōgenin kaksintaistelua. Hōgenin kuoleman jälkeen Mole ei enää esiinny tarinassa.

Ginga: The Last Wars

Yli vuosi on kulunut ja Mole on lemmikki. Hän tapaa sattumalta Akamen ollessaan omistajansa kanssa kävelyllä Tochigin prefektuurin Nasukōgen-palvelualueen luona. Akamella on kiire Ōuun, joten koirat puhuvat vain lyhyesti.

Myöhemmin Bon ja Orion törmäävät Moleen ja seitsemään muuhun mäyräkoiraan.

Muuta

Mole olisi päätynyt Ginga Densetsu Weedin animeversioonkin, ellei häntä olisi tiputettu pois piirretystä hahmomallinneesta huolimatta.

Kuvia

Molen kuvagalleria