Ero sivun ”Miu” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
 
Rivi 55: Rivi 55:
 
==Ginga Densetsu Noah==
 
==Ginga Densetsu Noah==
  
Miu asuu muiden Ōun sotureiden kanssa Ōussa Monsoonin kukistuttua. Kun Kyōshirō ja Sasuke lähtevät etsimään kadonnutta Orionia, se innostaa myös Izōn lähtemään yhdessä Miun, Shūsakun ja [[Rigel]]in kanssa.
+
Miu asuu muiden Ōun sotureiden kanssa Ōussa Monsoonin kukistuttua. Kun Kyōshirō ja Sasuke lähtevät etsimään kadonnutta Orionia, se innostaa myös Miun lähtemään yhdessä Izōn, Shūsakun ja [[Rigel]]in kanssa.
  
 
{{kesken}}
 
{{kesken}}

Nykyinen versio 5. tammikuuta 2022 kello 14.28

Miu
Miu1.png
Nimi
Japaniksi 美羽
Merkitys kaunis höyhen
Muuta
Kotipaikka Hakkōda-vuoristo,
Aomorin prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu siperianhuskyn ja alaskanmalamuutin sekoitus
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea-musta-valkoinen
Silmät siniset
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit

Miu on yksi Kisaragin yhdeksästätoista pojasta ja yksi kolmesta, jotka ovat vielä elossa. Hän on mm. Izōn, Shūsakun, Shinsakun, Denshichin, Kazukin ja Saburōn veli.

Ginga Densetsu Weed

Metsästysretkellä Miu veljineen törmää Shigureen, joka kertoo heille Genbasta, joka on vallannut vuorilinnan sekä tappanut kolme Shiguren veljeä. Miu ja hänen kuusi veljeään rientävät kertomaan isälleen tästä, Kisaragi kehottaa heitä lähtemään auttamaan. Lopuksi he auttavat Weedin joukkoja päihittämään Hōgenin joukot. Voitettuaan Hōgenin, veljekset palaavat Mutsuun isänsä luo.

Muutaman kuukauden kuluttua saapuu kuitenkin avunpyyntö Hokkaidōsta: Hakurō on lähettänyt poikansa Suzakun pyytämään heitä auttamaan taistelussa Victoria vastaan. Miu veljineen lähtee Hokkaidōlle auttamaan Ōun joukkoja. Osa veljeksistä menehtyy ja haavoittuu sodassa, mutta loput palaavat kotiin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Miu asuu yhä Mutsussa isänsä ja veljiensä kanssa, mutta tulee kuuden veljensä – Izōn, Shūsakun, Kazukin, Denshichin, Saburōn ja Shinsakun – kanssa katsomaan Ōun tilannetta tulivuorenpurkauksen jälkeen. He löytävät eksyneen Bellan ja tapaavat sitten Sasuken, Shirozarun, Muun ja Raran. Joukko piilottelee Kurohabaki-klaania, joka on valloittanut Ōun.

Orion, Tyson ja Heizō saapuvat Ōuun ja lähtevät veljeksien kanssa Mutsuun. He löytävät isänsä sekä Izōn puolison ja pennut surmattuina. Vain Kuranosuke on hengissä ja viimeisillä voimillaan kertoo Kurohabakin hyökänneen Mutsuun. Raivostuneet veljekset palaavat Ōuun ja tekevät itsemurhahyökkäyksen Masamune Kurohabakin linnoitukseen. He joutuvat perääntymään ja viimeisenä keinona aiheuttavat lumivyöryn, jossa Kazuki ja Shinsaku kuitenkin saavat surmansa.

Joukko poistuu Ōusta ja Miu kulkee hetken Orionin matkassa, kunnes jää Fukushimaan turvaamaan alueen Kurohabakilta yhdessä Denshichin ja Shūsakun kanssa.

Ginga: The Last Wars

Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Futago-solaan, Miu kokoontuu Ginin ja muiden luokse kalliolle.

Karhut valmistautuvat hyökkäämään koirien kimppuun. Gin päättää toimia elävänä syöttinä ja hyökkää Monsoonia kohti Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu estää hyökkäyksen ja heittää Ginin maahan. Ōun soturit hyökkäävät raivoissaan Monsoonin kimppuun välittämättä Ginin määräyksistä ja valtava karhu raatelee osan koirajoukosta hetkessä. Miu selviää vammoitta.

Myöhemmin, Monsoon palaa takaisin kalliolle, ja väittää päihittäneensä syöttinä toimineen Ginin. Monsoon alaisineen hyökkäävät suoraan koirien kimppuun. Pian Miu ei kykene taistelemaan ja muiden soturien tapaan pystyy vain makaamaan haavoittuneena maassa Monsoonin ottaessa Ōun paratiisin hallintaansa.

Miu selviää hengissä, mutta hänet kannetaan kivenlohkareista tehtyyn vankilaan monen muun Ōun soturin kanssa. Karhut eivät tapa koiria heti, vaan pitävät heitä leikkikaluinaan ja ruokavarastonaan.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Miu asuu muiden Ōun sotureiden kanssa Ōussa Monsoonin kukistuttua. Kun Kyōshirō ja Sasuke lähtevät etsimään kadonnutta Orionia, se innostaa myös Miun lähtemään yhdessä Izōn, Shūsakun ja Rigelin kanssa.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Muuta

Miun hahmo pysyi koko Ginga Densetsu Weed -mangan ajan nimeämättömänä. Hänen nimensä paljastettiin vasta Ginga Densetsu Weed: Orionissa.

Kuvia

Miun kuvagalleria