Ero sivun ”Mitsuo (GDW)” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Admin siirsi sivun Mitsuo uudelle nimelle Mitsuo (GDW))
p
 
Rivi 29: Rivi 29:
  
 
==Kuvia==
 
==Kuvia==
[[Kuvasivu:Mitsuo|Mitsuon kuvagalleria]]
+
[[Kuvasivu:Mitsuo (GDW)|Mitsuon kuvagalleria]]
  
  

Nykyinen versio 8. huhtikuuta 2018 kello 19.02

Mitsuo
KazuoGDWmvol30.jpg
Nimi
Japaniksi 三男
Ääntäminen mitsuo
Merkitys kolmas mies
Muuta
Kotipaikka Gunman prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri vaalea
Silmät mustat
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 30
Ikä 0 vuotta
Liittouma emo, Kōji, Kōichi, Jerome, Yukimura

Mitsuo on Kōjin ja Kōichin veli. Hän on veljeksistä nuorin ja arin.

Ginga Densetsu Weed

Mitsuo yritti paeta emonsa ja veljiensä kanssa Ōuun, Shōgunin makakien jahdatessa heitä. Veljesten emo kuoli puolustaessaan pentujaan apinoilta, ja sitä ennen käski pentujen jatkaa matkaa.

Mitsuo veljineen tapasi tämän jälkeen Jeromen, jota he ensin pitivät aiempana hyökkääjänä. Makakit sieppaavat Mitsuon ja sitten tämän veljetkin, mutta Yukimuran joukot pelastavat heidät ja vievät heidän laumansa luo.

Yukimura yrittää kouluttaa veljeksistä apinoiden metsästäjiä, käskemällä heidät tappamaan Pepe-nimisen apinanpoikasen. Mitsuo ja Kōji epäröivät ensin, mutta käyvät sitten kimppuun. Jerome yrittää estää Yukimuraa yllyttämästä pentuja, jolloin Yukimura heittää hänet samaan taistelukuoppaan, jossa pennut ja Pepe ovat. Hämmentyneet pennut päästävät irti Pepestä ja Jerome kertoo heille, että on väärin käydä viattoman Pepen kimppuun. Kun Yukimura paljastaa, että Weed ja tämän ystävät sekä pennut ovat syöneet Pepen vanhempien lihaa, Mitsuo ja tämän veljet kauhistuvat tajuttuaan syöneensä Pepen vanhempia ja väistelevät surusta ja raivosta seonneen Pepen iskuja, yrittäen pyytää anteeksi tältä. Pepe meinaa tappaa nämä kivellä, mutta paikalle tullut Gozaru käskee Pepeä lopettamaan.

Kuvia

Mitsuon kuvagalleria