Maya

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Maya
Mayamanga.png
Nimi
Japaniksi 魔矢
Ääntäminen maja
Merkitys paholaisnuoli
Muuta
Kotipaikka Kōga, Shigan prefektuuri
Ääninäyttelijä Masashi Hironaka
Ulkonäkö
Rotu Kōgan ninjakoira
(sekarotuinen japaninkoira)
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit arpi oikeassa silmäkulmassa (anime)
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 5, jakso 11
Liittouma Kōgan ninjakoirat, Kurojaki
Kuolinsyy John tappoi (anime) tai itsemurha (osa 7, jakso 13)

Maya oli Kōgan ninjakoira ja Kurojakin alainen.

Ginga: Nagareboshi Gin

Manga

Maya oli yksi kolmesta Kōgan ninjakoirasta, jotka antoivat Hyenalle koiranlihapalan ja varoittivat Ōun armeijaa tulemasta heidän reviirilleen. Gin yritti lähteä kolmikon perään, mutta yksi koirista iski hänet takaisin maahan. Hieman myöhemmin Gin ja muut löysivät saman kolmikon syömässä Igan ninjakoiran ruumista. Ben oletti koirien olevan Akamen alaisia ja hyökkäsi Igan koirien kartanolle.

Myöhemmin Igan koirat ja Benin joukkue yhdistivät voimansa ja hyökkäsivät Kōgaan. Maya kuoli taistelussa Igan ja Ōun joukkoja vastaan, tai vaihtoehtoisesti oli yksi niistä uroista, jotka hyppäsivät Kurojakin mukana palavaan kartanoon.

Anime

Animeversiossa Mayan roolia on suurennettu ja hänellä on arpi oikeassa silmäkulmassa, jotta hänet voisi erottaa muista Kōgan ninjakoirista.

Maya on yksi kolmesta Kōgan ninjakoirasta, jotka Benin ryhmä löysi syömässä Igan ninjakoiran ruumista. Maya ja muut valehtelivat tulokkaille olevansa Akamen alaisia.

Myöhemmin Maya hyökkäsi johtajansa ja kahden muun Kōgan ninjakoiran kanssa Ginin ja neljän Igan ninjakoiran kimppuun. Maya hävisi taistelun Giniä vastaan, ja esittäessään kuollutta kuuli, kuinka Gin ja Akame suunnittelivat hakevansa vastamyrkkyä Kōgasta. Ginin ja Akamen lähdettyä Maya juoksi kertomaan Kurojakille kuulemansa suunnitelman, ja Kōgan ninjakoirat onnistuivat piirittämään vastamyrkkyä lammesta hakeneet Ginin, Akamen, Jinnain ja Kirikazen.

Myöhemmin, kun Gin oli juuri voittanut Kurojakin taistelussa, Maya yritti vielä hyökätä Ginin kimppuun. John hyppäsi väliin, puri Mayaa kurkkuun ja iski hänet maahan, mihin Maya ilmeisesti kuoli. Saattoi olla myös, että hän lähti Tesshinin hylänneen Kurojakin perään ja kuoli vasta hypättyään palavaan kartanoon.

Muuta

Mayan nimi mainitaan animessa ainoastaan lopputeksteissä.

Kuvia

Mayan kuvagalleria