Maxim

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 23. kesäkuuta 2017 kello 16.05 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Maxim
Group2.jpgMaxim8.jpg
Nimi
Japaniksi マクシーム
Ääntäminen maksim
Merkitys mahtavin
(latinasta)
Muuta
Kotipaikka Sahalinin saari, Venäjä
Ulkonäkö
Rotu saksanpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät siniset
Muut tuntomerkit vasen silmä puhki, samaisen silmän yläpuolella luodinjälki ja vieressä tikattu arpi, kaksi arpea oikeassa jalassa, yksi selässä ja rintakehän vasemmalla puolella
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 38
Ikä 5 vuotta
Liittouma Venäjän sotakoirat, isä, Lydia, Aram, Ōun soturit, Gin

Maxim on Venäjän sotakoirien majuri ja 21-päisen kolmannen osaston johtaja. Hän on myös Lydian isoveli ja sotamarsalkan poika.

Hän on Victoria ja Aramia oikeudentuntoisempi ja hän tahtoo kovasti luoda hyvän asuinpaikan sotakoirille. Hän ei siskonsa tapaan hyväksy narttujen ja pentujen tappamista.

Menneisyys

Maxim sotakoirana, ennen arpia ja silmän menetystä.

Maxim on yksi saksanpaimenkoirista, jotka koulutettiin Venäjällä sodankäyntiin. Hän osallistui muiden koirien kanssa erääseen ihmisten sotaan.

Maxim, joka oli siihen aikaan vielä luutnantti, lähti auttamaan Aramin yksikköä, joka oli joutunut vihollisen saartamaksi. Vihollissotilaat alkoivat ampua Maximin yksikköä ja Maximin kääntyessä katsomaan taakseen, hän sai luoteja kasvoihinsa. Hän ei kuitenkaan haavoittunut kuolettavasti, sillä luodit olivat aluksi osuneet hänen takanaan olleeseen koiraan. Maxim menetti hetkessä vasemman silmänsä, mutta ei luovuttanut ja jatkoi Aramin yksikön etsimistä. Lopulta Maxim ja muut sotakoirat löysivät Aramin ihmisten kidutettavana. Sotakoirat hyökkäsivät ihmisten kimppuun ja Maximin johdolla pelastivat Aramin, joka näin jäi Maximille velkaa.

Myöhemmin sotakoirat hylättiin Sahalinin karuun luontoon ja heidän johtajanaan toimi sotamarsalkka.

Ginga Densetsu Weed

Hokkaidōn joukkomurha

Maxim sai isältään sotamarsalkalta käskyn uida Hokkaidōon, jossa oletettavasti olisi paremmat elinolot, ja valloittaa se Victorin ja Aramin kanssa. Maxim on hyvin uskollinen tehtävälleen ja hän haluaa kovasti luoda hyvän asuinpaikan sotakoirille.

Maxim ja Aram saapuvat osastoineen Victorin luokse. He ovat tuhonneet matkalla kolme kulkukoirajoukkiota. Sotakoirat lähtevät Lydian johdolla Hakurōn tukikohtaan ja törmäävät häneen junaraiteilla. Sotakoirat hyökkäävät Hakurōn ja hänen sotilaidensa kimppuun, mutta he perääntyvät nopeasti

Maxim hyökkää muiden sotakoirien kanssa Hakurōn joukkojen kimppuun yöllä. Taistelun alussa Genbu haastaa Maximin taisteluun, mutta hän vain juoksee Genbun ohitse ja iskee hänet sivuun. Genbun kaula repeää auki ja hän kaatuu maahan kuolleena. Genbun veli Byakko hyökkää Maximin kimppuun, mutta hän hypähtää ilmaan ja pyörähtää niin, että Byakkon ote irtoaa. Byakkon hyökätessä uudelleen, Maxim repäisee hänen päästään palan, johon Byakko kuolee. Hakurō lähettää nartut ja pennut pois taistelusta, mutta Victor lähtee heidän peräänsä. Maxim kuitenkin estää häntä, sillä hän ei pidä narttujen ja pentujen tappamisesta. Victor tottelee Maximia, vaikkakin sanoo pehmeyden voivan olla heille kohtaloksi. Myöhemmin haavoittunut Jerome saapuu paikalle ja Maxim haastaa hänet taisteluun. Jerome onnistuu väistämään Maximin iskun, kunnes Lydia juoksee paikalle ja pyytää veljeään olemaan tappamatta Jeromea, sillä hänestä voisi olla hyötyä tulevassa Ōun valloituksessa. Maxim ymmärtää sisarensa ajatukset, mutta Victor käy Jeromen kimppuun silti. Hakurōn mennessä väliin ja saadessa surmansa, Maxim tuntee pientä pelkoa nähdessään, kuinka ylpeästi Hakurō kohtasi loppunsa.

Hakurōn kuoltua Victor yrittää hyökätä Jeromen kimppuun, mutta Maxim kieltää tätä ja ottaa Jeromen panttivangiksi. Tämän jälkeen Victorin ja Aramin osastot lähtevät jahtaamaan paenneita pentuja ja narttuja, Maximin ja Lydian jäädessä muiden kanssa vahtimaan Jeromea. Päivällä Jeromen herätessä Maxim käskee häntä kertomaan kaiken Ōun armeijasta. Hän kuitenkin havaitsee yhtäkkiä Ramin, joka piilottelee pensaikossa. Maxim lähtee hänen peräänsä, mutta Ram piiloutuu ruumiin alle, eikä Maxim löydä tätä.

Puolenvaihto

Myöhemmin Akame saapuu pelastamaan Jeromea, mutta Maxim saapuu samaan aikaan paikalle Igorin ja Ivanovin kanssa. Hän hyökkää Akamen kimppuun, mutta taistelu keskeytyy Akamen loikatessa puuhun piiloon. Igor ja Ivanov eivät löydä tätä ja yllättäen paikalle saapuu Victorin veli Bozlev 120-päisen armeijan kanssa. Maxim käskee Igorin ja Ivanovin vahtimaan Jeromea Lydian kanssa ja lähtee viemään Bozlevia Victorin luokse. Maximia epäilyttää Bozlevin saapuminen Hokkaidōlle ja Victor kertoo, ettei marsalkka tiedä Bozlevin saapumisesta mitään. Hän kutsuu marsalkkaa vanhuudenhöperöksi ja sanoo tappavansa Maximin ja hänen osastonsa, mikäli hän ei palvele Victoria ja Aramia. Victor hyökkää Kievin kimppuun ja vahingoittaa tätä, kunnes Maxim lopulta myöntyy ja sanoo palvelevansa heitä.

Victor käskee Maximia ja Aramia etsimään Ōun joukot. Akame ja Kōgan ninjakoirat hyökkäävät yllättäen heidän kimppuunsa ja Maxim esittää haavoittunutta ja muut sotakoirat jättävät hänet paikalleen. Maxim nousee ylös ja lähtee tapaamaan siskoaan, joka vahtii Jeromea. Maximin poistumisen huomaa haavoittunut Aramin sotilas, joka kertoo Maximin lähdöstä paikalle saapuvalle Victorille. Maxim kertoo Igorille, Ivanoville ja Lydialle Victorin suunnitelmista. Hän lähettää Igorin ja Ivanovin heidän kotimaahansa kertomaan marsalkalle Victorin petturuudesta. Hän pyytää puuhun piiloutunutta Akamea ottamaan siskonsa suojaan Ōun joukkojen luokse. He lähtevät yhdessä kohti Ōun joukkojen piilopaikkaa, mutta Maxim poistuu muiden huomaamatta ja lähtee kohtaamaan Victorin yksin antaakseen sisarelleen aikaa paeta. Victor kertoo Maximille lähettäneensä tappajat Igorin ja Ivanovin perään ja hän usuttaa sitten sotakoirat hänen kimppuunsa. Paikalle saapuvat kuitenkin Akame ja Kōgan ninjakoirat, jotka pelastavat hänet.

Maxim liittyy sisarensa kanssa Ōun joukkoihin ja Gin hyväksyy heidät, uskoen, että he voivat murtautua sotakoiran kuorestaan. Suzaku, Hakurōn poika, on kuitenkin hyvin epäluuloinen ja vihamielinen Maximia kohtaan. Pian tämän jälkeen Victor, Aram ja Bozlev vangitsevat Ōun joukot saartorenkaaseen ja yrittävät näännyttää heidät. Maxim onnistuu löytämään maan alta vettä, mutta se ei saa Suzakua vieläkään luottamaan häneen. Lopulta Maxim päättää lähteä tapaamaan Aramia ja yrittämään saada hänet ymmärtämään, että Victor on oikea petturi. Aram ottaa kuitenkin Maximin vangiksi ja vie tämän Victorin luo, mutta ei ole tästä mielissään.

Sotakoirat siirtävät Ōun soturit kapeaan solaan ja Ōun soturit näkevät Maximin sotakoirien seurassa. Maxim yrittää vielä puhua järkeä tovereilleen, mutta Victor käskee Aramin tappaa hänet todistaakseen uskollisuutensa. Aram hyökkää Maximin kurkkuun kiinni, mutta hän antaa vaivihkaa vanhalle ystävälleen mahdollisuuden hyökätä Victorin kimppuun. Maxim epäonnistuu, sillä Aramin alaiset hyökkäävät hänen kimppuunsa. Hän taistelee ylivoimaa vastaan ja yrittää saada Aramin alaiset ymmärtämään, että heidän ei tarvitse olla hyvälle ja pahalle sokeita tappokoneita. Lopulta Victor käskee Aramia uudelleen tappamaan Maximin. Aram ravistelee kyynelsilmin Maximin kehoa, kunnes uskoo hänen kuolleen. Sitten Aram heittää Maximin samaan rotkoon, jonne Ōun joukot on piiritetty.

Todellisuudessa Maxim ei ole kuollut, mutta on lähes tajuton. Hän pyytää Suzakua tappamaan hänet, jotta tämä saisi kostonsa, ja koska hän ei halua kuolla entisten toveriensa puremiin. Suzaku ei kuitenkaan suostu tähän ja kertoo Maximille, että tämä on yksi heistä. Maxim menettää tajuntansa ja Ōun soturit uskovat tämän kuolleen. Suzaku ja Akame raahavat hänet pieneen luolaan, josta hän myöhemmin herää ja tulee auttamaan muita taistelussa Victoria ja tämän joukkoja vastaan. Ōun joukot onnistuvat lopulta pakenemaan solasta.

Paluu Venäjälle

Victorin ja Aramin kuoltua Maxim valitaan eloonjääneiden sotakoirien johtajaksi ja hän päättää uida takaisin Sahaliniin raportoidakseen isälleen tapahtumista. Hän uskoo siskonsa olevan onnellisempi Ōun sotureiden ja erityisesti Jeromen luona, joten hän lähtee hyvästelemättä Lydian ollessa kalastamassa.

Uintimatkalla Maxim on vähällä hukkua, mutta aiemmin hukkuneen Aramin henki näyttäytyy hänelle ja antaa hänelle voimaa, ja Toli nostaa hänet takaisin pinnalle. Vain Maxim, Lev ja Toli selviävät kotimatkasta hengissä. Sergei, Georgi ja Vasili hukkuivat.

Maxim haluaa suojella hokkaidōlaisia joten päästyään kotiin hän valehtelee isälleen, että Hokkaidō on karu maa, ja että muut koirat nääntyivät nälkään. Maximin isä päättää, että valloittamisen sijaan heidän on parempi keskittyä selviytymiseen omalla saarellaan. Maxim kiittää mielessään Ōun sotureita, jotka saivat hänet ymmärtämään tämän, ja hän päättää opettaa tovereilleen selviytymistä ja yhteistyötä.

Sitaatteja

Maximin sitaattisivu

Kuvia

Maximin kuvagalleria