Ero sivun ”Masashige” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Lisäsin Masashigen korvanmenetyksen ajankohdan)
Rivi 10: Rivi 10:
 
  | turkinväri = valkoinen
 
  | turkinväri = valkoinen
 
  | silmät = keltaiset
 
  | silmät = keltaiset
  | tuntomerkit = epätavalliset silmät, arpi kaulassa, vasemman korvan tilalla suuri arpi, pisteitä kuonon etuosassa
+
  | tuntomerkit = epätavalliset silmät, pisteitä kuonon etuosassa, sekä osasta 6 eteenpäin arpi kaulassa ja vasemman korvan tilalla suuri arpi
 
  | ensiesiintyminen-gdwo = osa 3
 
  | ensiesiintyminen-gdwo = osa 3
 
  | ikä-gdwo =   
 
  | ikä-gdwo =   

Versio 21. lokakuuta 2016 kello 06.32

Masashige
Masahige2.pngKorvatonmasa.jpg
Nimi
Japaniksi 正重
Muuta
Kotipaikka Miyagin prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen akita
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Silmät keltaiset
Muut tuntomerkit epätavalliset silmät, pisteitä kuonon etuosassa, sekä osasta 6 eteenpäin arpi kaulassa ja vasemman korvan tilalla suuri arpi
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Sanadan ninjakoirat, Kotetsu, Rigel, ent. Masamune, Kurohabaki
Kuolinsyy Kōsetsu tappoi (osa 18)

Masashige oli Masamune Kurohabakin vasalli.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Masashige kuului Kurohabaki-klaaniin ja oli lojaali Masamunelle jo ennen tämän järjestämää vallankaappausta. Myöhemmin hänen tehtävänsä oli kerätä lisää joukkoja ja tappaa koirat, jotka eivät suostuneet liittymään klaaniin. Hän johtaa joukkiota, joka tappaa Kisaragin, sekä Izōn puolison Sayokon pentuineen. Hän piti tehtäväänsä epämiellyttävänä velvollisuutena.

Myöhemmin Izō veljineen ja Orion taistelevat Masashigen ja Masamunen joukkoja vastaan, mutta joutuvat perääntymään ja viimeisenä keinona aiheuttavat lumivyöryn. Masashige selviytyy vyörystä hengissä, mutta koska vihollinen pääsi pakoon, Masamune alentaa hänet pelkäksi yksikön komentajaksi.

Masashige seuraa joukkojensa kanssa Ōun sotureita Tochigiin, jossa Tesshinin joukot ovat. Alkaa taistelu, jonka alussa Tesshin hyökkää Zetsu Tenrō Battōgalla ja repii Masashigelta vasemman korvan. Seuraavaksi Saburō hyökkää raivoissaan Masashigen, isänsä murhaajan, kaulaan Neji Killä ja aiheuttaa pahan haavan, josta jää pysyvä arpi. Vahingoittunut Masashige joutuu panttivangiksi. Masamune saapuu hieman myöhemmin joukkoineen paikalle ja hän karkottaa Masashigen klaanistaan tämän epäonnistumisen takia.

Masashige harhailee tämän jälkeen yksin, etsien paikkaa, jossa kuolla. Hän tapaa Sanadan ninjakoirat ja on jonkin aikaa näiden seurassa, oppien näiden elämänasenteesta ja viisaalta Nyūdōunsai Sanadalta.

Myöhemmin Masashige törmää Kurokirimarun johtamaan nuorten koirien laumaan, mutta ajaa hänet veljineen pois esittämällä olevansa yhä Kurohabaki-klaanin puolella ja kertomalla Masamunen tarvitsevan apujoukkoja muualla.

Masashige alkaa liikkua laumaan kuuluneiden Rigelin ja Kotetsun kanssa, katuen aiemmin tekemiä pahoja tekojaan. Heidän kimppuunsa käyvät Masamunen kolme salamurhaajaa: Shikkoku, Kurogane ja Gekka. Masashige tappaa heistä kaksi, mutta Shikkoku pääsee pakoon hälyttämään lisäjoukkoja, jolloin Masashige käskee Rigeliä ja Kotetsua lähtemään pakoon. Masashige yrittää ottaa Shikkokun kiinni, mutta joutuu Kurokirimarun ja tämän veljien piirittämäksi. Masashige tappaa Shikkokun ja taistelee urheasti, mutta kuolee verenhukkaan Kōsetsun revittyä hänen mahansa auki. Ennen kuolemaansa hän muistelee Unsain sanoja ja toivoo syntyvänsä uudelleen Ōun soturiksi.

Vihollisten poistuttua Rigel ja Kotetsu palaavat hautaamaan Masashigen.

Kuvia

Masashigen kuvagalleria