Masao

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Masao
Masaoväri.pngMasao.PNG
Nimi
Japaniksi 正男 tai マサオ
Ääntäminen masao
Merkitys oikeudenmukainen mies
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen, mustia läiskiä
Silmät mustat
Muut tuntomerkit oikea korva musta
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 16
Ikä 0-1 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Kyōshirō
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1

Masao on Kyōshirōn lauman jäsen. Hän on yksi 11:stä nuoresta koirasta, joista koulutettiin ninjoja Kōgan ninjakoirien Vanhimman johdolla.

Hän on oppinut shinobien viestintätekniikan, joka muistuttaa koirapilliä, ja jolla voi viestittää pitkienkin matkojen päähän.

Ginga Densetsu Weed

Masao oli hylätty ja/tai pahoinpidelty pentu, joka liittyi Kyōshirōn laumaan ja myöhemmin johtajansa mukana Weedin retkikuntaan. Weed päätti jättää hänet ja muut nuorimmat pennut Kōgaan, jotta he eivät menehtyisi taistelussa Hōgenia vastaan. Kōgan ninjakoirien Vanhin piti pennuista huolta ja opetti heille ninjutsua.

Myöhemmin Kyōshirō haki Masaon ja muut aikuistuneet pennut auttamaan taistelussa Venäjän sotakoiria vastaan. Hokkaidōlla Masao kommunikoi Samun kanssa käyttämällä oppimaansa viestintätekniikkaa.

Masao oli myös mukana taistelussa hybridikarhuja vastaan, jossa hän haavoittui, kun suurin hybrideistä raateli häntä ja Tonya.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Masao ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen. Myöhemmin koirat vapautetaan ja he osallistuvat viimeiseen taisteluun Masamune Kurohabakin joukkoja vastaan.

Kuvia

Masaon kuvagalleria