Machiko

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Machiko
Machiko.PNG
Tiedot
Japaniksi 真知子
Sarja Lassie
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Yū-chan, Pamela
Sukupuoli nainen

Machiko on Lassie-sarjan toisen tarinaosuuden päävihollinen ja Seinosuke Andōn uusi vaimo.

Hän on vaativa, itsekeskeinen ja julma nainen. Hän omistaa pienen Pamela-nimisen villakoiran, jota hän hemmottelee.

Lassie

Machiko on nainen, jota Seinosuke alkoi tapailla ollessaan vielä naimisisssa ensimmäisen vaimonsa Masumin kanssa. Seinosuke vietti kaiken ajan Machikon kanssa ja jätti vaimonsa yksin töiden keskelle. Lopulta Masumi sairastui uupumuksesta ja menehtyi. Myöhemmin Seinosuke meni naimisiin Machikon kanssa.

Machiko ei pitänyt ollenkaan Seinosuken koirasta, Chiyomarusta, ja tunne oli molemminpuolinen. Machiko löysi eräänä päivänä Masumin vaatekappaleen ja antoi sen Pamelalle pureskeltavaksi. Chiyomaru raivostui tästä ja kävi kiinni villakoiraan, tosin ei kovin rajusti. Machiko raivostui koiransa kohtelusta ja hakkasi Chiyomarun puolikuoliaaksi, sulloi sen roskasäkkiin ja hylkäsi metsään monen kilometrin päähän kodista. Machiko kertoo myöhemmin Seinosukelle Chiyomarun karanneen.

Machikolla on Seinosuken tietämättä suhde Yū-chaniksi kutsuttuun miesprostituoituun. Ajaessaan autolla Yū-chanin kanssa, Machiko näkee sattumalta Chiyomarun ja tajuaa, ettei koira olekaan kuollut.

Myöhemmin Seinosuke saa selville, että Machiko on valehdellut hänelle. Kun mies mainitsee asiasta, Machiko käy väkivaltaiseksi ja ajaa hänet pois talosta. Machiko käy tämän jälkeen tapaamassa Yū-chania ja paljastaa tälle aikovansa murhata aviomiehensä, viedä hänen rahansa ja mennä sitten naimisiin Yū-chanin kanssa. Machiko ja Yū-chan käyvät hakemassa rahat, mutta silloin Seinosuke, Lassie ja Chiyomaru tulevat paikalle. Yū-chan juoksee karkuun ja jättää Machikon. Yllättäen Seinosuke antaakin talonsa ja rahat Machikolle, suunnitellen uuden elämän aloittamista yhdessä koiransa kanssa.

Machiko myi talon ja vei rahat mukanaan. Seinosuke ei kuullut hänestä enää koskaan.