Muu

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
(Ohjattu sivulta )
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Muu
Muu-värii.pngMuupää.jpg
Nimi
Japaniksi 無有
Ääntäminen muu
Merkitys olemattomuus tai olemassaolo [1]
Muuta
Kotipaikka Iga, Mien prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli uros
Turkinväri musta
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, Shirozaru, Rara
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Ōun soturit, Shirozaru, Rara

Muu on Akamen lapsenlapsi, joka muodostaa kolmikon veljiensä Shirozarun ja Raran kanssa. Hän on veljeksistä keskimmäinen.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Muu syntyi Miessä kotikoirana, eikä hänellä ollut valan takia lupaa ryhtyä Igan ninjakoiraksi. Kun Akamen luullaan kuolleen Ōun tulivuorenpurkauksessa, Muu on vapaa lähtemään Shirozarun ja Raran kanssa Ōuun.

Muu pelastaa Shirozarun ja Raran kanssa Sasuken, kun Kamakirin pojat käyvät sen kimppuun. Muu on myös mukana pelastamassa Bellaa. Hän ja Rara vievät Bellan turvaan Mieen, ja tämän jälkeen hän palaa takaisin Ōun sotureiden joukkoon.

Ginga: The Last Wars

Muu on tarinan alussa Mien Akame-vuorella veljiensä, Weedin pentujen ja muutaman muun koiran kanssa.

Myöhemmin, Akame juoksee ilmoittamaan, että Monsoon alaisineen ovat hyökänneet Ōuun. Muu lähtee heti joukkojen kanssa liikkeelle. He odottavat Kioton vuorilla Yamabikon joukkoja, mutta kahden päivän kuluttua he päättävät jo lähteä edeltä Ōuun. Orionin ja Yamabikon joukot yhdistyvät myöhemmin ja saapuvat Naganoon Unsain luokse. Yhdistynyt koira-armeija lähtee sitten kohti Ōua.

Kun joukot pysähtyvät Kunimissa, Unsai määrää neljä tiedusteluryhmää Futago-solan kaikkiin pääilmansuuntiin. Unsai määrää Muun veljineen länteen suuntaavaksi neljänneksi ryhmäksi ja Muu ilmeisesti toimii sen johdossa.

Yöllä Muun ryhmä kohtaa Crossin, Marun ja Sunnyn, jotka pitävät majaansa Daisuken luona. He kertovat Crossille muun muassa tiedusteluryhmistä, jotka suuntaavat Futago-solaan, ja saavat itse Crossilta tietoja tilanteesta. Veljekset syövät Daisuken tarjoamaa koiranruokaa ja ovat sitten lähdössä, mutta yhtäkkiä Bob ilmestyy kallion päälle. Cross yrittää suostutella tämän tulemaan alas, mutta Bob pakenee. Cross käskee Muun, Shirozarun ja Raran Bobin perään, mutta sanoo myös heille, etteivät he olisi liian rajuja tätä kohtaan.

Kuvia

Muun kuvagalleria