Lucy

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 3. elokuuta 2016 kello 13.11 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Lucy
Lucy1.jpg
Nimi
Japaniksi ルーシー
Ääntäminen luusii
Merkitys valo
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu mastiffi
Sukupuoli narttu
Silmät mustat
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 13 (takauma)
Ikä yli 14 vuotta
Liittouma Terry

Lucy oli Terryn puoliso.

Hän oli uskollinen ja hyvä puoliso, mutta Terryn kuoltua Lucy oli murheen murtama ja hän alkoi muuttua. Hän sulkeutui ja katkeroitui, eläen useita vuosia yksinäisyydessä, sillä ei suostunut keskustelemaan muiden koirien kanssa. Hän kadehti muiden onnellisuutta ja uskoi kaikkien muiden paitsi hänen olevan onnellisia.

Lucyn mustasukkaisuus ja katkeruus kohdistui lopulta Sakuraan, Ginin tiineeseen puolisoon, joka saapui Futago-solaan. Lucy alkoi teeskennellä Sakuran ystävää ja tätä jatkui kuukauden, kunnes Lucy valehteli Sakuralle, että Gin on haavoittunut vakavasti maanvyörymässä ja makaa kuoleman kielissä Pohjois-Alpeilla. Sakura huolestui ja Lucy saattoi hänet rekalle, joka vei Japanin Alpeille. Kun rekka ajoi pois, Lucy alkoi itkeä.

Smith, Tokimune, Tony ja Akamen kaksoisolento löysivät Lucyn ja kysyivät mitä hänelle ja Sakuralle oli tapahtunut. Lucy paljasti, ettei voinut sietää heitä eikä Sakuraakaan. Itkien ja poissa tolaltaan, hän lupasi kertoa mitä oli tehnyt, jos hänet surmattaisiin heti perään.

Lucyn kohtalo jäi epäselväksi eikä häntä näytetty enää tarinassa. Todennäköisesti häntä ei surmattu, Ōun sotureiden moraali huomioon ottaen.

Kuvia

Lucyn kuvagalleria