Ero sivun ”Lead - Seinen to Inu” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
p (Corrected the kanji)
 
(3 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Lead - Seinen to Inu''' (jap. 糸岡 (リード) - 青年と犬) on lyhyttarina, joka on julkaistu [[Shōnen to Inu]] -tarinakokoelmassa. Se kertoo 25-vuotiaasta [[Shūichi Takuma]]sta, joka löytää kadulta [[wikipedia: Siperianhusky|siperianhuskyn]] pennun. Hän ottaa sen kotiinsa, yrityksenä kouluttaa siitä lemmikkiä. Hän ei kuitenkaan onnistu kovinkaan hyvin, mutta tapaa kuitenkin kadulla [[Rika]]-nimisen naisen, joka ihastuu huskyyn, jonka Shūichi on nimennyt [[Shirubi]]ksi.
+
'''Lead - Seinen to Inu''' (jap. (リード) - 青年と犬) on lyhyttarina, joka on julkaistu [[Shōnen to Inu]] -tarinakokoelmassa. Se kertoo 25-vuotiaasta [[Shūichi Takuma]]sta, joka löytää kadulta [[wikipedia: Siperianhusky|siperianhuskyn]] pennun. Hän ottaa sen kotiinsa, yrityksenä kouluttaa siitä lemmikkiä. Hän ei kuitenkaan onnistu kovinkaan hyvin, mutta tapaa kuitenkin kadulla [[Rika]]-nimisen naisen, joka ihastuu huskyyn, jonka Shūichi on nimennyt [[Sylvie]]ksi.
  
Myöhemmin Shūichi ja Rika lähtevät Rikan isän luo kyläilemään. Paluumatkalla he joutuvat onnettomuuteen, josta Shirubi auttaa heidät pois - haavoittuen itse. Lopulta koira paranee, ja Shūichi ja Rika muuttavat yhteen.
+
Myöhemmin Shūichi ja Rika lähtevät Rikan isän luo kyläilemään. Paluumatkalla he joutuvat onnettomuuteen, josta Sylvie auttaa heidät pois - haavoittuen itse. Lopulta koira paranee, ja Shūichi ja Rika muuttavat yhteen.
  
 
{{tynkä}}
 
{{tynkä}}

Nykyinen versio 19. syyskuuta 2019 kello 21.58

Lead - Seinen to Inu (jap. 綱 (リード) - 青年と犬) on lyhyttarina, joka on julkaistu Shōnen to Inu -tarinakokoelmassa. Se kertoo 25-vuotiaasta Shūichi Takumasta, joka löytää kadulta siperianhuskyn pennun. Hän ottaa sen kotiinsa, yrityksenä kouluttaa siitä lemmikkiä. Hän ei kuitenkaan onnistu kovinkaan hyvin, mutta tapaa kuitenkin kadulla Rika-nimisen naisen, joka ihastuu huskyyn, jonka Shūichi on nimennyt Sylvieksi.

Myöhemmin Shūichi ja Rika lähtevät Rikan isän luo kyläilemään. Paluumatkalla he joutuvat onnettomuuteen, josta Sylvie auttaa heidät pois - haavoittuen itse. Lopulta koira paranee, ja Shūichi ja Rika muuttavat yhteen.

Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.