Kusakage

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kusakage
Kusakage.jpg
Nimi
Japaniksi 雅武
Merkitys ruohovarjo
Tiedot
Sarja Kacchū no Senshi Gamu
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Rando, Gamu, Shiba, Ryūgen
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen

Kusakage, tunnettu myös nimellä "sininen samurai", on Kagerō-klaaniin kuuluva ganin ja Ryūgenin palvelija.

Kuten muiden ganinien tapauksessa, hänen kypäränsä sisältää erityisen neulan jonka lääkeaine on antanut hänelle erikoisvoimia. Hän kykenee puhumaan ihmisten kieltä ja käyttämään aseita. Hänellä on erityisen tarkka hajuaisti ja hän on taitava hiipimään kenenkään huomaamatta. Hän lähes kirjaimellisesti katoaa ruohikkoon, mistä hän on saanut nimensäkin.

Kacchū no Senshi Gamu

Taistelussa Guzen Takakuwan joukkoja vastaan, hän naamioituu yhdeksi vihollissotilaista Shiban kielloista huolimatta ja lähes paljastuu. Gamu tulee kuitenkin paikalle ja päihittää Guzen Takakuwan joukkoineen.

Myöhemmin, Kusakage on vahtimassa kotikyläänsä kun Gennosuke lähes kulkee hänen ohitseen ja ganin hämmästyy sitä ettei kyennyt aistimaan miestä. Myöhemmin selviää, että Gennosuke on Gaman lähettämä zombi jonka tehtävä on surmata Ryūgen. Kun Gamu ja Shiba ovat taistelussa Belmondoa vastaan, Kusakage jää suojelemaan herraansa Gennosukelta.

Kun Gennosuke on voitettu, Gaman muut joukot hyökkäävät. Taistelun päätteeksi Ryūgen kuolee ja Kusakage hyppää Shiban kanssa liekkeihin pelastaakseen herransa. Ryūgen suojelee koiria ruumiillaan.

Kuluu vuosi ja Kusakagen luullaan kuolleen, mutta hän tapaa myöhemmin Randon ja Gamun, taistelussa Imagawa Yoshimoton joukkoja vastaan. Kusakage liittyy tiedustelijaksi Nobunaga Odan puolelle ja myöhemmin tunkeutuu Kagerōn joukkojen kanssa Gama-klaanin maille.

Kuvia

Kusakagen kuvagalleria