Kuma

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kuma
Kumavärikuvakansi.pngKuma4.jpg
Nimi
Japaniksi クマ
Ääntäminen kuma
Muuta
Kotipaikka Igan provinssi
Ensiesiintyminen osa 1
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli uros
Turkinväri musta
Silmät mustat
Ginga Densetsu Akame
Liittouma Benimaru, Kotobuki, Ōzaru, Ryōjun, Kihē, Tahei
Kuolinsyy Izuna tappoi (osa 4)

Kuma oli eräs Igan ganin, joka eli 1570–1580-luvuilla.

Hän oli yksi Kihēn perheen ninjakoirista ja ganin Ōzarun ensimmäinen ja taitavin oppilas. Hän osasi käyttää erityistä ganineille tarkoitettua tavallista pienempää miekkaa.

Ginga Densetsu Akame

Ollessaan partioimassa Kuma törmäsi Ryōjunin ja muiden koirien kanssa Sadamitsuun, joka varoitti Igan koiria siitä, että Kōga oli liittoutunut Nobunaga Odan kanssa.

Myöhemmin Ryōjun ja koirat joutuivat Ryōgan ja tämän kuuden alaisen piirittämäksi. Kuma ja Ōzaru pakenivat Ryōjunin mukana vesiputoukseen. He selvisivät hengissä, mutta menettivät aseensa. Pian tämän jälkeen he löysivät Kihēn kuolemaisillaan. Hän menehtyi, jonka jälkeen Ryōjun ja koirat palasivat takaisin kotiin. Kuma jäi kotiin Ōzarun lähtiessä Ryōjunin mukaan tapaamaan ylempiä Igan ninjoja.

Kuma puolustaa myöhemmin taloa Kōgan ninjojen hyökkäykseltä. Tulipalon syttyessä hän pakenee salakäytävään yhdessä Kaeden, Taichin, Kotobukin ja Kotobukin pentujen kanssa. He kaikki selviytyivät taistelusta elossa.

Noin kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 1581, Kuma on Tahein seurassa työskentelemässä Nobunaga Odan kartanolla, vakoillakseen. Kuman kasvot on värjätty vaaleiksi, jotta häntä ei tunnistettaisi. Tahei ja Kuma kuitenkin paljastuvat, ja Tahei tapetaan. Kuma pakenee yksin miehen katana mukanaan. Hän onnistuu pakenemaan joelle, mutta saa nuolen kylkeensä ja toisen oikeaan takajalkaansa. Kuma onnistuu vetämään toisen nuolista pois, mutta toinen katkeaa ja jää haavaan. Hän jatkaa matkaa ja kierii villisikojen mutakuopassa häivyttääkseen hajunsa, mutta Kōgan ninjakoira Izuna löytää hänet. Useita Kōgan ninjakoiria saapuu paikalle ja Kuma piiritetään.

Izuna katkaisee Kuman katanan, mutta Kuma onnistuu haavoittamaan Kazumia sen puolikkaalla ja ottaa Kazumin katanan. Lisää Kōgan ninjakoiria, mukaan lukien Ryōga, saapuu paikalle ja Kuma alkaa ulvoa apua. Ōzaru poikineen, Taichi ja Hikozō juoksevat paikalle, jolloin haavoittunut Kuma antaa Kazumilta viemänsä katanan Hakutakalle. Hakutaka jää alakynteen taistelussa Izunaa vastaan, mutta Kuma pelastaa hänet iskemällä Izunan sivuun. Izuna onnistuu kuitenkin iskemään katanansa Kuman rintaan. Juuri ennen kuolemaansa Kuma pitää suussaan Tahein miekkaa, jonka jälkeen hän menehtyy haavoihinsa.

Kuvia

Kuman kuvagalleria