Kotobuki

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kotobuki
Kotobukilook.jpg
Nimi
Japaniksi 寿
Ääntäminen kotobuki
Merkitys pitkä elämä
Muuta
Kotipaikka Igan provinssi
Ensiesiintyminen osa 1
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli narttu
Turkinväri ruskea
Ginga Densetsu Akame
Liittouma Ōzaru, Kuma, Toki, Tetsu, Kōgetsu, Tomoyasu, Hakutaka, Taichi, Ryōjun

Kotobuki oli Igan ganin ja Akamen esiäiti, joka eli 1570–1580-luvuilla.

Hän oli yksi Kihēn perheen ninjakoirista. Hän oli Ōzarun puoliso, sekä Hakutakan, Tokin, Tetsun, Kōgetsun ja Tomoyasun emo.

Ginga Densetsu Akame

Tarinan alussa, vuonna 1579, Kotobuki on synnyttänyt viisi pentua: yhden mustavalkoisen, kaksi ruskeaa, yhden ruskeavalkoisen ja yhden valkoisen. Valkoinen pentu on Hakutaka.

Ryōjunin, Ōzarun, Benimarun ja Kuman ollessa metsässä, Kihē sitoo viestikäärön Kotobukin kaulalle ja lähettää hänet viemään viestiä ylemmille ninjoille. Kotobuki törmää Sadamitsuun palatessaan takaisin viestinvienniltään. He keskustelevat, jonka jälkeen Kotobuki palaa kotiin. Levätessään hän huomaa Hakutakan tulevan hitaasti kohti ja hämmästyy siitä, että pentu kykenee jo näkemään.

Myöhemmin, kun Kōgan ninjat hyökkäävät, Kotobuki on puolustamassa rakennuksia. Hänet määrätään pakenemaan pentujensa, Kaeden, Taichin ja Kuman kanssa salakäytävään. He kaikki selviytyivät taistelusta elossa.

Kotobukilla on tästä eteenpäin pieni rooli tarinassa eikä häntä nähdä mukana taisteluissa, vaikka hänen mainitaan olevan taistelukykyinen ninjakoira.

Kuvia

Kotobukin kuvagalleria