Koiransyöjä-Sancho

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Koiransyöjä-Sancho
Värisancho.jpgSancho04.jpg
Nimi
Japaniksi 犬喰いの惨猪
Ääntäminen inugui no sancho
Merkitys koiria hotkiva hirvittävä villisika
Tiedot
Sarja Ginga Densetsu Weed
Kotipaikka Wakayaman prefektuuri
Ensiesiintyminen osa 16, jakso 15
Liittouma Maccho, Buccho
Sukulaiset Maccho, Buccho (nuoremmat veljet)
Kuolinsyy Weed tappoi (osa 16)
Ulkonäkö
Laji villisika
Sukupuoli uros
Turkinväri tummahko turkki
Muut tuntomerkit suuri koko

Koiransyöjä-Sancho oli pelätty, Wakayaman prefektuurin alueella oleskeleva villisika. Se kulki kahden nuoremman veljensä, Macchon ja Bucchon, seurassa.

Sancho oli erityisen suurikokoinen ja aggressiivinen. Se tappoi koiria ruoakseen ja oli erityisen mieltynyt niiden aivoihin. Sancho oli tappanut useita Rocketin ystäviä.

Ginga Densetsu Weed

Sancho ja sen veljet pitivät Kōgan ninjakoirien parantavaa lähdettä kylpypaikkanaan, ja raivostuivat nähdessään Ōun sotureiden kylpevän vedessä.

Aluksi koirat olivat aikeissa tappaa villisiat ruoakseen, mutta Rocket varoitti niitä Sanchon vaarallisuudesta. Siitä huolimatta Jirō ja kaksi muuta nuorta koiraa hyökkäsi sikoja kohti. Siat sinkosivat varomattomat koirat ilmaan, ja Sancho nappasi Jirōn kitaansa ja pureskeli hänet kuoliaaksi.

Siat lähestyivät seuraavaksi Jeromea, mutta se sukelsi ja hyökkäsi veden alla Bucchon kimppuun. Sancho oli hyökkäämäisillään Jeromen kimppuun, mutta silloin Weed ja loput hänen laumastaan ilmestyivät paikalle. Kyōshirō yritti hyökätä Sanchon kimppuun kostaakseen Jirōn kuoleman, mutta Jerome esti häntä.

Weed päätti käyttää harjoittelemaansa Zetsu Tenrō Battōgaa ja syöksyi kalliolta Sanchoa kohti. Sancho ei osannut odottaa erikoishyökkäystä ja pysyi paikoillaan, valmiina nappaamaan pienikokoisen koiran kitaansa. Weed osui Sanchon otsaan ja putosi sitten tajuttomana veteen. Sanchon pää alkoi vuotaa verta, mistä se raivostui ja nousi uhmakkaasti takajaloilleen. Liike kuitenkin sai sen haavan aukeamaan ja se kaatui takaisin veteen, kuolleena.

Kuvia

Koiransyöjä-Sanchon kuvagalleria