Kinta

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kinta
Väri-kinta-gdn.png Kin 1.png
Nimi
Japaniksi キンタ tai キン太
Ääntäminen kinta
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen (ainakin pyreneittenkoiraa ja akitaa)
Sukupuoli uros
Turkinväri tummankellertävä
Silmät mustat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 35
Ikä 0 – 0,5 vuotta
Liittouma Hiro, Reika, sisarukset, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 0,5 – 1 vuotta
Liittouma Hiro, Reika, sisarukset, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1,5 vuotta
Liittouma Hiro, Reika, sisarukset, Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 2
Ikä 2 vuotta
Liittouma Reika, Tamasaburō

Kinta on Hiron ja Reikan poika ja Tamasaburōn, Kōtan ja Jirōmarun veli.

Hän on veljeksistä vanhin, mutta myös kaikkein ilkikurisin ja huonotapaisin. Kun muut veljekset rauhoittuvat hieman iän myötä, Kin on yhä hyvin ilkikurinen ja hyvin epäkohtelias jopa omaa emoaan kohtaan. Tosin, Kin on myös halukas taistelemaan ja kuolemaan Ōun soturina, vaikka hänellä ei ole edes taistelukokemusta.

Kintaa kutsuttiin aiemmin nimellä Kin (jap. キン).

Ginga Densetsu Weed

Kinta sisaruksineen syntyivät keväällä Futago-solassa, pian Shōgunin kukistumisen jälkeen. Hiro nimesi Kintan ja Tamasaburōn.

Pennut pitivät Mossista, joka olikin tunnetusti kaikkien pentujen suosikki. Reikan harmiksi pennut, erityisesti Kinta, oppivat huonoja tapoja isältään ja ne yrittivät esimerkiksi näykkiä Kotetsun jalkoväliä. Ne myös kiusasivat Kotetsua puremalla sitä Yūsuken katkaisemaan hännän tynkään.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tarinan alussa Ōun soturit joutuivat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi, mutta Kintan perhe selvisi hengissä. Jinemon Kurohabaki lukitsi Ōun joukot kaivokseen, josta heidät myöhemmin vapautettiin.

Viimeisessä taistelussa Kinta sisaruksineen jäi kallionkielekkeelle Orionin vartioitaviksi, ja Kinta kiusasi Orionia tuuppimalla häntä. Kinta sisaruksineen oli Orionia useamman kuukauden vanhempia, mutta heillä ei ollut taistelukokemusta.

Ginga: The Last Wars

Kinta sisaruksineen on kasvaneet isoiksi, mutta heiltä puuttuu yhä taistelukokemus. Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Ōuun, pennut kokoontuvat emonsa kanssa Ginin luokse kalliolle.

Karhut ja niiden johtaja, Monsoon, saapuvat kallion luokse, jolloin Hiro aikoo hyökätä niiden kimppuun pentujensa kanssa. Gin ei kuitenkaan suostu uhraamaan nuoria ja päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta. Lähes sokean Ginin hyökkäys epäonnistuu ja Monsoon lyö hänet maahan. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta Akame, Vanhin, Tsukikage ja Toshimitsu alkavat johdattaa Reikaa ja tämän pentuja sekä Crossia, Marua, Sunnya ja Tonovia turvaan. Kin huomaa Marun ja Sunnyn jäävän emonsa ruumiin luo ja he eivät suostu lähtemään. Cross lähtee hakemaan pentuja, jolloin Akame jättää heidät ja jatkaa pakoa ryhmän kanssa. Kolme Monsoonin alaista yrittää estää heitä, mutta ninjakoirat lyövät ne maahan. Akame käskee kaikkia pakenemaan ja kokoontumaan vuoren juurelle.

Kun Akame lähtee viemään viestiä Weedin pojille, Kinta sisaruksineen ja Tonov jäävät Reikan huolehdittaviksi. He juoksevat Naganon prefektuuriin kertomaan tiedon hyökkäyksestä Unsaille ja jäävät sitten tämän suojelukseen.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Tama tapaa Orionin Kanmurin vuorella. Tämä kertoo Orionille Reikan ja Kintan piilottelevan luolassa. Sekä Kinta että Tama ovat haavojen peitossa. Reika kertoo Jeromen pojan Tonovin, sekä kahden muun pentunsa, Jirōmarun ja Kōtan, kuolleen Aka-arin hampaissa.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Muuta

Kinta oli alun perin vaaleankellertävä, kuten isänsä, mutta on Ginga Densetsu Weedin osasta 44 lähtien ollut tummankellertävä.

Kuvia

Kintan kuvagalleria