Keskustelu käyttäjästä:YukimuraFan

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kuvat

Jos haluat ladata Gingapediaan kuvia, laittaisitko tarpeeksi isoja jatkossa. Nuo lataamasi ovat aivan liian pieniä. Kiitos. - Nawulf 8. heinäkuuta 2010 kello 17.48 (UTC)

Kuvasivut

Kun muokkaat kuvasivua, muokkaa koko sivua, älä pelkkää osiota. Gallerioiden välissä kuuluu olla kaksi rivinvaihtoa. - Nawulf 8. heinäkuuta 2010 kello 19.02 (UTC)

Tässä ohje uuden gallerian tekemiseen

Kirjoita ensin sivulle Ryō alimmaiseksi otsikko: "Kuvia". Otsikko tulee siis, kun laitat sanan "kuvia" molemmille puolille kaksi "yhtäsuurikuin" -merkkiä ( = ). Eli kirjoitat sen näin: ==Kuvia==. Helpoiten saat sen klikkaamalla muokkausikkunan yläpuolella olevaa nappulaa, jossa on ison A:n kuva, ja sitten kirjoitat otsikon.


Sitten sen alle sisäinen linkki: [[Kuvasivu:Ryō|Ryōn kuvagalleria]]. Tallenna sivu. Kirjoittamasi linkki on nyt punainen, klikkaa sitä, jolloin muokkausikkuna avautuu, ja lisää sivulle tekstit:


<gallery>
</gallery>


Tallenna sivu. Nyt voit ladata kuvia (sen jo osaatkin!). Lisää ne tälle sivulle kirjoittamalla kuvan/kuvien nimi gallery-sanojen väliin. Esim. jos tallentamasi kuvan nimi on Ryō1.jpg, niin kirjoita gallery-sanojen väliin:


Tiedosto:Ryō1.jpg


Tällöin se näyttää tältä:


<gallery>
Tiedosto:Ryō1.jpg
</gallery>


Jos kuvia on useita, niin kirjoitat niiden nimet vain alekkain:


<gallery>
Tiedosto:Ryō1.jpg
Tiedosto:Ryō2.jpg
Tiedosto:Ryō hyökkää.jpg
</gallery>


Tallenna sivu. Katso tarvittaessa mallia muilta sivuilta; sillälailla minusta oppii parhaiten. Minusta kaikkien kuvien ei tarvitse, eivätkä voi ollakaan, isoja, koska jotkut ovat pieniä (mutta hienoja) jo ennestään ja suurentaminen pilaisi ne. =) --Rewan 8. heinäkuuta 2010 kello 21.37 (UTC)

Kuvatiedostojen nimet

Vältä jatkossa "&"-merkin käyttöä kuvien nimissä (kuten teit "Jerkku&Weedota.jpg") Gingapedia ei osaa tulkita nimeä oikein, kuva ei näy ja se joudutaan siksi poistamaan. --Yatski 12. marraskuuta 2010 kello 20.29 (MST)