Keskustelu käyttäjästä:Morrison

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 16. helmikuuta 2014 kello 20.52 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset) (punaisia linkkejä pois)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tervetuloa Gingapediaan, epäviralliseen Ginga-aiheiseen tietosanakirjaan!

Toivomme, että pidät tästä projektista ja päätät jäädä. Saat vapaasti muokata sivuja ja auttaa meitä parantamaan projektia. Auta toki meitä parantamaan Gingapediaa! Älä kuitenkaan poista artikkeleista tärkeää tietoa kun muokkaat niitä, tai jos poistat, selitä poiston syy yhteenveto-kentässä.

Tärkeitä linkkejä:

Tervetuloa, Morrison!
--Feenix 9. heinäkuuta 2008 kello 13.04 (UTC)


Massa-editointi käynnissä

Käyn läpi kaikki artikkelit ja lisään tarpeen mukaan hahmojen infobokseihin linkit (esim. linkki sanoihin manga ja anime). Tavoite olisi että joka artikkelin teksti-osiossa olisi yksi linkki yhteen sanaan ja toinen linkki olisi infoboksissa. Esim. kahta saman sanan linkkiä ei tarvita teksti-osiossa, mutta infoboksissa voi tekstiosan linkin lisäksi olla tähän sanaan linkki, mutta ei sielläkään kuin yksi samaan sanaan. Mikäli artikkeleissa on kuvia (muualla kuin infoboksissa) ja niissä kuvateksti, niin niihinkin olisi yhteen hyvä saada linkki mikäli ne sisältävät jonkin sanan josta on olemassa artikkeli. Toivottavasti väki ymmärtää tarkoitukseni jälleen. Haen tällä artikkeleihin tiettyä samankaltaisuutta ja yhdenmukaisuutta, sekä siisteyttä.

Tähän mennessä läpikäyty artikkelit Ajokoirat - Kerii --BemuVem

Hei, lisää sitten samalla rivinvaihto ensiesiintymisille ja väreille, mikäli niitä on kahdessa eri paikassa (animessa ja mangassa). Ja mangassa on osia, animessa jaksoja. Kiitos! - Nawulf 18. kesäkuuta 2009 kello 20.48 (UTC)
Hei, rivinvaihdon koodi XHTML:ssä on <br />! - Nawulf 20. kesäkuuta 2009 kello 14.25 (UTC)
No, periaatteessa rivinvaihdon voi tehdä myös painamalla enter-näppäintä. Olen huomannut myös sen toimivan. Jostain syystä käytän aina itse <br />-koodia. - Nawulf 20. kesäkuuta 2009 kello 14.31 (UTC)
Se on enemmän oikein, jos se on <br />. :'D - Nawulf 20. kesäkuuta 2009 kello 14.44 (UTC)
Joo, vaikka lopputulos on molemmilla br-hommilla täysin sama. Sain nyt artikkelit käytyä läpi ja kaikkien infoboksien pitäisi olla tältä osin ainakin kunnossa. - BemuVem 20. kesäkuuta 2009 kello 17.50 (UTC)
HTML:ssä se on <br>, kun taas XHTML:ssä <br />. HTML on vanhentunuttta ja XHTML:ssä kaikki tagit pitää sulkea. Mutta hyvä, kaikki tehty! :) - Nawulf 20. kesäkuuta 2009 kello 14.54 (UTC)


Armeija kutsuu

Joo, niinkuin jo aiemmin tulin maininneeksi jossain, niin lähden huomenna 13.7.2009 armeijaan. Se tarkoittaa, että en ole kovin usein paikalla Gingapediassa. Kaikki arkipäivät ainakin olen kiinni ja silloin tällöin viikonloppujakin. Eli älkää ihmetelkö jos yksityisviesteihin tai muihin kommentteihin ei tule vastauksia pitkiin aikoihin. Palaan tositoimiin Gingapediaan armeijan päätyttyä. - BemuVem 12. heinäkuuta 2009 kello 12.58

Joo, tulet siis suunnilleen vuoden päästä takaisin? --Joe 12. heinäkuuta 2009 kello 10.55 (UTC)
Pärjäilehän siellä. (Minun miehenikin lähtee armeijaan huomenna... :( En tykkää.) - Nawulf 12. heinäkuuta 2009 kello 11.44 (UTC)
Minä kävin armeijan neljä vuotta sitten ja voin sanoa, että vaikka alkuvaihe onkin ikävintä aikaa siellä, niin keski-ja etenkin loppuvaihe ovat sitten erittäin mukavia, kun tuntee kaikki kaverit. Olo siellä on silloin suorastaan leppoisaa. Kertausharjoitukset taas ovat sitten yhtä seikkailua! Kannattaa muistaa, että jokikinen kapiainen on joskus ollut yhtä nuori ja kokematon ja samassa tilanteessa kuin sinä nyt. Tsemppiä ja tervetuloa takaisin lomilla! Crimson Cherry Blossom 12. heinäkuuta 2009 kello 13.15 (UTC)
Todennäköisesti menen sotilaspoliisiin, eli palvelusaikani on 9 kuukautta. Täyttä vuotta en kyllä jaksa olla, se on melko varma juttu. On myös mahdollista, etten pääse sotilaspoliisiin, jolloin menen panssarijääkäriä leikkimään. Silloin en kyllä aio olla puolta vuotta kauempaa. Todennäköisintä on kuitenkin, että 9 kk siellä olen. Kiitoksia muuten kannustuksista!!! - BemuVem 12. heinäkuuta 2009


Tervetuloa byrokraatiksi!

Annoin sinulle oikeuden hyväksyä/hylätä käyttäjätunnuspyyntöjä. - Nawulf 12. marraskuuta 2010 kello 10.35 (MST)

Kiitos! - BemuVem

Sori..

... Että joudut korjaamaan mokiani, joita vanha patu ei saisi edes tehdä. >.<;;;;

On vain hankalaa huomioida pilkkuseikkoja(sp?) kun lukemassasi mangassa lentää rutosti enemmän verta kuin normiviikonloppuna nakkikiskan jonossa.--Yatski 16. marraskuuta 2010 kello 13.00 (MST)