Keskustelu käyttäjästä:Admin

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 1. lokakuuta 2022 kello 14.09 – tehnyt Hakurou (keskustelu | muokkaukset) (→‎Jaksokohtaiset ääninäyttelijälistat: uusi osio)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minkä tähden kaulapannat eivät kuulu tuntomerkkeihin, mutta kaikki muut asusteet lasketaan? Ne ovat oleellinen osa hahmon ulkonäköä. - GingaChani

Täällä on vuosia ollut käytäntö, ettei niitä laiteta, koska Takahashi ei ole pitänyt yhdellä hahmolla aina samanlaista kaulapantaa. Muokkausohjeissa tämä on lukenut myös. - Admin (keskustelu) 27. toukokuuta 2014 kello 23.54 (EEST)
Samoin ovat vaihdelleet esimerkiksi silmien ja turkkien värit. Sitä paitsi on hahmoja, joiden kaulapantojen värit tiedetään varmuudella. Eikö tällaisissa tapauksissa voitaisi vain mainita mahdolliset eroavuudet, kuten muissakin tapauksissa on tehty. Tällaisenaan jää turhaan tietoa pois. - GingaChani


Sivut Hakurō (GNG ja GDW), Hakurō (FANG), Koiransyöjä-Sanchon veljet, Kainkoirat ja Kyōshirō Shiroganen perhe sekä luokka "Kainkoirat" ovat turhia ja voitaisiin poistaa. - GingaChani

Katson kun ehdin, mutta Kainkoirat jää. - Admin (keskustelu) 19. heinäkuuta 2014 kello 22.02 (EEST)


Voisitko ystävällisesti poistaa käyttäjäsivuni ja antaa minulle ikuisuuseston?

Olen esiintynyt eräänä toisena henkilönä (Wikipedian käyttäjänä Pjoona11) tällä tunnuksella, ja haluaisin että käyttäjäsivuni poistettaisiin ja minut estettäisiin. Kiitos! –– Joona (Valita täällä) 17. heinäkuuta 2016 kello 10.47 (EEST)

Voitko poistaa myös keskustelusivuni? –– Joona (Valita täällä) 17. heinäkuuta 2016 kello 10.48 (EEST)
Haloo? –– Joona (Valita täällä) 18. heinäkuuta 2016 kello 23.08 (EEST)
En nyt oikein ymmärrä, miksi sinut pitäisi poistaa ja bannata? Eikö riitä, että laitat käyttäjäsivullesi tekstin "En käytä enää Gingapediaa" ja lopetat täällä käymisen? o.O - Admin (keskustelu) 24. heinäkuuta 2016 kello 20.18 (EEST)

GDN hahmolaatikkoon

Voiko Ginga Densetsu Noahin lisätä hahmolaatikon mallineeseen? Vanhoja hahmoja on esiintynyt jo ja parille uudelle tarvitsee laatikon kunhan nimet selviää.

- Grim, 27. toukokuuta 2019 klo 23.00

Hei!

Olen aina vähän ihmetellyt miksei täällä ole artikkeleita mangan luvuille ja animen jaksoille, kuten ulkomaalaisella wikillä, vaan ne vievät suoraan mangasta ja animesta kertoviin artikkeleihin? Lisäksi, onko täällä sallittua luoda niille artikkelit? Kiitos jo etukäteen!

Jaksokohtaiset ääninäyttelijälistat

Joo, tuo kyllä kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta.