Keskustelu:Jirō (entinen Ōun soturi)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onkohan tämä nyt oikeasti sukulainen... Kotetsu sanoo GB:tä, Kyōshirōa, Sasukea ja Meliäkin sediksi samalla sanalla, おじさん. Suomiversion sivulla 145 Kotetsu sanoo Jirōa urooksi, japaniversiossa (s. 143) mies-sanana (otoko) ääntyvällä koiran kirjoitusmerkillä 犬. - Admin (keskustelu) 3. lokakuuta 2014 kello 23.53 (EEST)

Kyse on siis (vain) Japanin kulttuurin erikoisuudesta? (vrt. Conanin "Kogoro-ojisan"?) Yatski (keskustelu) 4. lokakuuta 2014 kello 00.03 (EEST)
Niin että jos se olisi sukua, eikö Kotetsu olisi sanonut "ore no ojisan"? - Admin (keskustelu) 4. lokakuuta 2014 kello 00.05 (EEST)
Tai vastaavasti käyttänyt jotain monista sanoista jotka kertovat tarkemmin onko kyseessä nuorempi vaiko vanhempi veli. (Karseaa hiustenhalkomista, nöyrää puhetta ja muuta: kts: http://www.jisho.org/words?jap=*%E7%88%B6*&eng=uncle&dict=edict&romaji=on )4. lokakuuta 2014 kello 00.20 (EEST)
Oletin, että kyseessä on sukulainen, koska Ginga Boardilla yksi japanilainen käyttäjä oli kutsunut hahmoa Koyukin ja Kotetsun sedäksi. - GingaChani
Tarkka sivu japanilaisesta mangasta (tai sitten suomiversiosta?). Ginga Boardin väen puheisiin ei kannata luottaa ilman mangasta saatavia todisteita. Mutta jätän henkilökohtaisemmat mielipiteeni siitä porukasta sanomatta. Yatski (keskustelu) 4. lokakuuta 2014 kello 11.29 (EEST)