Keskustelu:Akame

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 19. lokakuuta 2016 kello 07.41 – tehnyt Methpring (keskustelu | muokkaukset) (→‎Tuntomerkit ilmestymisajankohdan mukaan: uusi osio)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Koko tekstissä on paljon fanisanastoa tyyliin "Igat" ja Iga-kyläkin mainitaan, vaikkei sellaista GNG:ssä ole. Ginga Nagareboshi Ginin, Ginga Densetsu Weedin ja Ginga Densetsu Weed: Orionin osuudet kaipaisivat kaikki lisäystä ja korjailua. Sivujen tiedot vanhentuvat, kun niitä ei pääse muokkaamaan. - GingaChani

Minun puolestani nämä muokkausestot voisi kumota kokonaan. Mikä niiden tarkoitus on? Se, ettei porukka pääse kirjoittamaan roskaa niihin? Kyllähän muihinkin "normaaleihin" artikkeleihin on tullut väärää tietoa, mutta ne on aina kumottu. - Yuriko

Olen täysin samaa mieltä, Yuriko. Virheet voi korjata ja epäselvyyksistä keskustella. - GingaChani
Olisitte nähneet sen meiningin täällä silloin, kun nuo suojaukset on laitettu... -__- - Admin (keskustelu) 23. heinäkuuta 2014 kello 00.57 (EEST)

Jinnai vai Kirikaze ?

Niin kumpi noista kahdesta nyt sitten lopulta on Akamen poika? Tässä Akamen artikkelissa sanotaan Jinnain olevan mahdollisesti Akamen poika, mutta Kirikazen artikkelissa sanotaan hänen olevan Akamen poika ja Jinnain artikkelissa ei ole mitään mainintaa että Akame olisi hänen isänsä. Siis kumman isä Akame on?

- BemuVem

Ainakaan Gingasiten henkilöesittelyissä ei sanota, että kukaan mainituista Iga-koirista olisi Akamen poika. Itse en ole kovinkaan tarkkaan syventynyt Meteor Gin -kirjan henkilöesittelyihin Akamesta ja muista Igoista, joten en tiedä, mainitaanko siellä mitään erityisempää sukulaisuussuhteista. -- Nawulf 29. elokuuta 2008 kello 16.29 (UTC)
Joo. Taidan poistaa nuo sukulaisuusväitteet noista artikkeleista, mikäli ei ole lähteitä. -- BemuVem 29. elokuuta 2008 kello 20.18 (UTC)

Tuntomerkit ilmestymisajankohdan mukaan

Pitäisikö noihin tuntomerkkeihin lisätä, mistä osasta/sarjasta eteenpäin ne pätevät? Esim. Akamen tuntomerkeissä on oikea silmä puhki, vaikka tämä tuntomerkki tuli vasta Last Warsissa, ja muissa sarjoissa Akamella on molemmat silmät. Ajattelin vain, että olisi selkeämpää, jos tällaisten ulkonäkömuutosten ym. tuntomerkkien ilmestymisajankohta olisi näkyvillä. -- Methpring (keskustelu) 19. lokakuuta 2016 kello 10.41 (EEST)methpring