Kazuto

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 26. helmikuuta 2017 kello 23.25 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset) (Kumottu muokkaus 67830, jonka teki Yukimura (keskustelu))
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kazuto
Kazuto-GDWO-16.jpg
Nimi
Japaniksi 一人
Ääntäminen kaz'to
Merkitys yksi henkilö
Muuta
Kotipaikka Hyōgon prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Silmät mustat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Gennai, Shirō, Minoru, Tsuyoshi, ent. Tenka
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Gennai, Minoru, Tsuyoshi, Ōun soturit

Kazuto on Tenkan lauman jäsen ja osa Gennain johtamaa joukkuetta. Hän jättää myöhemmin Tenkan lauman Gennain johdolla ja liikkuu Gennain, Minorun ja Tsuyoshin kanssa.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tenka lähettää Gennain joukot löytämään ja tappamaan Masamune Kurohabakin. Gennai puolestaan lähettää Shirōn vakoilemaan Kurohabakia, mutta hänet otetaan vangiksi ja viedään Masamunen alamaisten kidutettavaksi.

Gennai huolestuu, kun Shirō ei palaa, ja lähtee pienen joukkonsa kanssa etsimään häntä. Kazuto puolestaan lähetetään hakemaan apujoukkoja. Tenka kuitenkin päättää jättää Gennain joukkoineen oman onnensa nojaan ja poistuu paikalta. Kazuto itkee järkyttyneenä ja juoksee takaisin auttamaan Gennaita ja muita. Gennai saa viime hetkellä pelastettua Shirōn ja he palaavat Tenkan luo, mutta Tenka on tyytymätön lähettämänsä ryhmän epäonnistumiseen ja yrittää määrätä Gennain tappamaan Shirōn. Gennai ei kuitenkaan suostu ja ymmärtää, että Tenka on toistuvasti jättänyt hänen ryhmänsä kuolemanvaaraan.

Kazuto jättää Tenkan lauman Gennain johdolla ja liikkuu tästä eteenpäin Gennain, Minorun ja Tsuyoshin kanssa.

Ginga: The Last Wars

Kazuto liikkuu Gennain, Minorun ja Tsuyoshin kanssa. He ovat kuulleet Ōun kaatuneen Monsoonin hyökkäyksessä.

Sateella he löytävät mökin ja sen sisältä Shionin. Aamulla he keskustelevat ja syövät yhdessä joesta löytämänsä villisian ruumiin. Koko koirajoukko päättää lähteä yhdessä Ōuun. Lähellä Ōua, he pelastavat Rocketin ja Kyōshirōn virtauksesta. Kaksikko tunnistaa Gennain ja he kertovat, mitä Ōussa on tapahtunut. Kyōshirō puhuu ninjakoirien aseesta ja kertoo Gennaille etsivänsä Akamea Vanhimman käskystä. Gennai on vastahakoinen auttamaan, mutta suostuu Kyōshirōn yllytyksestä ja käskee Kazuton, Minorun ja Tsuyoshin etsintöihin, lähtien sitten itse Shionin perään.

Kuvia

Kazuton kuvagalleria