Ero sivun ”Kanachoro” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
p
 
Rivi 21: Rivi 21:
  
 
==Ginga Densetsu Noah==
 
==Ginga Densetsu Noah==
Kanachoro ja [[Tanishi]] säntäävät Noah'n, [[Buna (GDN)|Bunan]] ja [[Kogomi]]n luokse nähdessään heidän palaavan. Noah tervehtii pentuja ja kun Tanishi näkee [[Orion]]in, hän kysyy kuka tuo tyyppi on. Buna komentaa pentua ja sanoo, että on töykeää kutsua toista "tyypiksi". Tanishi kysyy Orionilta, mistä hän on tullut ja mitä hän tekee täällä. Orion ei osaa vastata ja Kogomi kertoo, etteivät pennut ymmärtäisi vielä vaikka kertoisi. Tästä suuttuneena Kanachoro puree Kogomia etujalkaan.
+
Kanachoro ja [[Tanishi]] säntäävät Noah'n, [[Buna (koira)|Bunan]] ja [[Kogomi]]n luokse nähdessään heidän palaavan. Noah tervehtii pentuja ja kun Tanishi näkee [[Orion]]in, hän kysyy kuka tuo tyyppi on. Buna komentaa pentua ja sanoo, että on töykeää kutsua toista "tyypiksi". Tanishi kysyy Orionilta, mistä hän on tullut ja mitä hän tekee täällä. Orion ei osaa vastata ja Kogomi kertoo, etteivät pennut ymmärtäisi vielä vaikka kertoisi. Tästä suuttuneena Kanachoro puree Kogomia etujalkaan.
  
 
[[Luokka:Koirat]]
 
[[Luokka:Koirat]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Noah]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Noah]]

Nykyinen versio 4. tammikuuta 2022 kello 22.26

Kanachoro
Kanachoro-gdn.png
Nimi
Japaniksi カナチョロ
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri mustavalkoinen
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma lauma

Kanachoro on pentu, joka kuuluu Noah-nimisen koiran laumaan.

Ginga Densetsu Noah

Kanachoro ja Tanishi säntäävät Noah'n, Bunan ja Kogomin luokse nähdessään heidän palaavan. Noah tervehtii pentuja ja kun Tanishi näkee Orionin, hän kysyy kuka tuo tyyppi on. Buna komentaa pentua ja sanoo, että on töykeää kutsua toista "tyypiksi". Tanishi kysyy Orionilta, mistä hän on tullut ja mitä hän tekee täällä. Orion ei osaa vastata ja Kogomi kertoo, etteivät pennut ymmärtäisi vielä vaikka kertoisi. Tästä suuttuneena Kanachoro puree Kogomia etujalkaan.