Ero sivun ”Kaksoisolennot” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Kumottu muokkaus 62572, jonka teki Yukimura (keskustelu))
 
Rivi 19: Rivi 19:
 
===Anime===
 
===Anime===
  
[[Kuva:Akamensijainengdwa.png|170px|thumb|left|Surmansa saanut [[Akame]]n sijainen [[anime]]ssa]]. Weed tapaa Tokimunen, joka hetkeä aiemmin oli johdattanut laumansa ihmisten väijytykseen. Akamen ja Johnin sijaiset saivat surmansa kun he juoksivat ihmisten väijytykseen, mutta Tokimune haavoittui vain vasempaan reiteensä ja pääsi pakoon. Weed luulee Tokimunea isäkseen. Yllättäen hirviö hyökkää, ja Tokimune joutuu tönäisemään kauhusta lamaantuneen Weedin turvaan oman henkensä kustannuksella: hän jää hirviön hampaisiin, ja hirviö puree hänen selkärankansa poikki. Weed luulee isänsä kuolleen, ja käy raivosta sokeana hirviön kimppuun ja onnistuu haavoittamaan sitä.  
+
[[Kuva:Akamensijainengdwa.png|170px|thumb|left|Surmansa saanut [[Akame]]n sijainen [[Ginga Densetsu Weed]] -[[anime]]ssa.]]Weed tapaa Tokimunen, joka hetkeä aiemmin oli johdattanut laumansa ihmisten väijytykseen. Akamen ja Johnin sijaiset saivat surmansa kun he juoksivat ihmisten väijytykseen, mutta Tokimune haavoittui vain vasempaan reiteensä ja pääsi pakoon. Weed luulee Tokimunea isäkseen. Yllättäen hirviö hyökkää, ja Tokimune joutuu tönäisemään kauhusta lamaantuneen Weedin turvaan oman henkensä kustannuksella: hän jää hirviön hampaisiin, ja hirviö puree hänen selkärankansa poikki. Weed luulee isänsä kuolleen, ja käy raivosta sokeana hirviön kimppuun ja onnistuu haavoittamaan sitä.  
  
 
Hirviö pakenee ihmisten laukauksia ja surunmurtamat koirat vievät taistelussa menehtyneiden ruumiit Smithin luo. Silloin Smith kertoo heille sijaisista, joista tiesivät vain korkea-arvoisimmat [[Ōun soturit]]. Tokimune haudataan Ōuun.
 
Hirviö pakenee ihmisten laukauksia ja surunmurtamat koirat vievät taistelussa menehtyneiden ruumiit Smithin luo. Silloin Smith kertoo heille sijaisista, joista tiesivät vain korkea-arvoisimmat [[Ōun soturit]]. Tokimune haudataan Ōuun.

Nykyinen versio 14. heinäkuuta 2016 kello 22.41

Sijaiset näyttivät täsmälleen esikuviltaan.

Kaksoisolennot (jap. 影武者, kagemusha, suom. jäljittelijä) olivat Akamen värväämiä sijaisia Ginille, Johnille ja hänelle itselleen. Kaksoisolentojen tehtävänä oli saada näyttämään siltä, että Ōun johtajat olivat näennäisesti paikalla, jotta koirien paratiisi pysyisi kasassa kolmikon ollessa poissa.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Akame valitsi kaksoisolennot noin 5-6 vuotta sitten pitämään Ōuussa järjestystä yllä sillä välin kun Giniä, Akamea ja Johnia tarvittiin muualla.

Eräänä päivänä heidät jätetään vartioimaan Futago-solaa yhdessä Smithin kanssa. Myöhemmin Tesshin tuo heidän luokseen Sakuran, Ginin raskaana olevan puolison. Smith lupaa huolehtia hänestä.

Kuukauden kuluessa muut koirat huomaavat, että eräs erakoitunut Lucy-niminen narttu viettää omituisen paljon aikaa Sakuran kanssa. Johnin sijainen, Tony, on erityisen epäluuloinen, mutta Smith käskee antaa asian olla ja he jatkavat partiointia. Smithin ja muiden ollessa muualla, katkeroitunut Lucy lähettää Sakuran pois. Myöhemmin he löytävät Lucyn ja vaativat tältä selitystä. Lucy pyytää heitä tappamaan hänet, mutta on epäselvää, mitä tapahtui.

Smith lähtee tämän jälkeen etsimään Sakuraa ja jättää Ōun kaksoisolentojen hallintaan.

Ōu joutuu kaaoksen valtaan hirviön siirryttyä alueelle ja alkaessa tappaa ihmisiä. Ihmiset luulevat koiria syyllisiksi ja alkavat ampua niitä. Koirat eivät ole vielä tietoisia hirviön läsnäolosta ja alkavat syytellä toisiaan ja hallintoaan ihmisten vihan aiheuttajaksi. Kagetora johtaa hallinnon vastaista ryhmittymää, kun taas Kenin joukot ovat uskollisia Tokimunelle, jota he luulevat Giniksi.

Myöhemmin Weed tapaa Ginin sijaisen, Tokimunen, ja luulee tätä isäkseen. Tokimune ja Johnin sijainen, Tony, kääntävät kuitenkin tylysti selkänsä pennulle ja johdattavat laumansa suoraan ihmisten väijytykseen. Weed näkee, kuinka Hidetoshi ampuu Tokimunea päähän ja tappaa myös Tonyn. Weed saa itsekin osansa metsästäjien haulisateesta. Kun muut koirat löytävät hänet, hän kertoo niille nähneensä isänsä kuoleman. Ken, Kagetora ja GB luulivat Ginin tosiaan kuolleen, ennen kuin Smith saapui Ōuun ja kertoi heille totuuden sijaisista.

Anime

Surmansa saanut Akamen sijainen Ginga Densetsu Weed -animessa.

Weed tapaa Tokimunen, joka hetkeä aiemmin oli johdattanut laumansa ihmisten väijytykseen. Akamen ja Johnin sijaiset saivat surmansa kun he juoksivat ihmisten väijytykseen, mutta Tokimune haavoittui vain vasempaan reiteensä ja pääsi pakoon. Weed luulee Tokimunea isäkseen. Yllättäen hirviö hyökkää, ja Tokimune joutuu tönäisemään kauhusta lamaantuneen Weedin turvaan oman henkensä kustannuksella: hän jää hirviön hampaisiin, ja hirviö puree hänen selkärankansa poikki. Weed luulee isänsä kuolleen, ja käy raivosta sokeana hirviön kimppuun ja onnistuu haavoittamaan sitä.

Hirviö pakenee ihmisten laukauksia ja surunmurtamat koirat vievät taistelussa menehtyneiden ruumiit Smithin luo. Silloin Smith kertoo heille sijaisista, joista tiesivät vain korkea-arvoisimmat Ōun soturit. Tokimune haudataan Ōuun.