Kōshirō

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 28. elokuuta 2016 kello 17.54 – tehnyt GingaChani (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kōshirō
Spinekoshiro.jpg Koujiro23.jpg
Nimi
Japaniksi 幸四郎
Ääntäminen kooshiroo
Merkitys onnellinen neljäs poika
Muuta
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen
(ainakin akitaa ja kishua)
Sukupuoli uros
Turkinväri punaruskea-valkoinen
Silmät ruskeat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 52
Ikä 2 kuukautta
Liittouma Joe, Hitomi, Weed, Jack, Guilder, Niimiya, sisarukset
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä n. 6 kuukautta
Liittouma Ōun soturit

Kōshirō on Joen ja Hitomin pennuista nuorin ja ainoa, joka on elossa.

Hän kuuluu isänsä kanssa Niimiya-nimiselle miehelle, joka kutsuu häntä nimellä Chibi (suom. pikkuinen). Kōshirō ihailee Ōun sotureita.

Ginga Densetsu Weed

Kōshirō syntyi vuorilla kolmen veljensä kanssa. Hänen emonsa, Hitomi, ei luottanut ihmisiin ja siksi synnytti mieluummin luonnossa. Hybridikarhu haistoi kuitenkin vastasyntyneet pennut ja saapui paikalle. Se tappoi emon ja pennut hetkessä. Pentujen isä, Joe, juoksi paikalle ja karhu saatiin häädettyä. Silloin Joe huomasi yhden pennuista olevan vielä hengissä: Pentu sai nimekseen Kōshirō, "onnellinen neljäs poika", jotta se olisi onnellinen myös menehtyneiden sisaruksiensa puolesta.

Kasvettuaan hieman Kōshirō opetteli metsästystä. Hän tapasi sattumalta Kotetsun ja Koyukin, saadessaan kiinni heidän jahtaamansa jäniksen. Koirien jutellessa keskenään metsästä syöksyi karhu, jonka jalkoihin jäämiseltä Kotetsu pelasti vieraan pennun. Karhun perässä tulivat Joe ja muu metsästysporukka, ja karhu saatiin kaadettua.

Hetken kuluttua Weed, Kōshirōn setä, saapui paikalle ja tapasi veljensä ensimmäistä kertaa. Joe esitteli Kōshirōn, mutta ei suhtautunut lämpimästi Weediin. Pian Niimiya kutsui koiriaan ja he lähtivät.

Joe kielsi pentuaan olemasta tekemisissä Weedin kanssa, mutta Kōshirō oli kiinnostunut sedästään ja lähti hänen, Koyukin ja Kotetsun luokse. Koirat leikkivät hetken yhdessä, kunnes Joe tuli paikalle ja rankaisi poikaansa heittämällä hänet puuta päin. Isä ja poika olivat sitten aikeissa lähteä, mutta Weed oli tuohtunut veljelleen siitä, miten tämä kohteli poikaansa. Joe suuttui Weedillekin, ja viskasi senkin päin puuta, ja lähti sitten jättäen Kōshirōn Weedin luo.

Myöhemmin Kōshirō vietiin turvaan hybridikarhuja vastaan käydyn taistelun ajaksi. Taistelun päätyttyä, Kōshirō lähti isänsä kanssa Niimiyan luota Ōuun.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kun tulivuorenpurkaus tuhoaa Ōun paratiisin, Kōshirō nähdään pakenemassa muiden Ōun sotureiden kanssa.

Kuvia

Kōshirōn kuvagalleria