Jirōmaru (Hiron poika)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 13. lokakuuta 2019 kello 07.16 – tehnyt Grim (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: {{GDW-GDWO-GTLW-GDN | nimi = Shirojirō | nimi japaniksi = | ääntäminen = shiroujirou | merkitys = | kuva = 250pxTiedosto:Shirojirou-gtlw...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shirojirō
Shiroujirou-väri.pngShirojirou-gtlw.png
Nimi
Ääntäminen shiroujirou
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen (ainakin pyreneittenkoiraa ja akitaa)
Sukupuoli narttu
Turkinväri vaaleankellertävä
Silmät mustat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 35
Ikä 0 – 0,5 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, sisarukset, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 0,5 – 1 vuotta
Liittouma Hiro, Reika, sisarukset, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1,5 vuotta
Liittouma Hiro, Reika, sisarukset, Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 3 (maininta)
Ikä 2,5 vuotta
Kuolinsyy tuntematon syy

Shirojirō oli Hiron ja Reikan tytär. Hänellä oli kolme sisarusta, Kin, Tama ja Akahime.

Ginga Densetsu Weed

Shirojirō sisaruksineen syntyivät keväällä Futago-solassa, pian Shōgunin kukistumisen jälkeen.

Pennut pitävät Mossista, joka onkin tunnetusti kaikkien pentujen suosikki. Reikan harmiksi pennut oppivat huonoja tapoja isältään ja ne yrittävät esimerkiksi näykkiä Kotetsun jalkoväliä. Ne myös kiusaavat Kotetsua puremalla sitä Yūsuken katkaisemaan hännän tynkään.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tarinan alussa Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi, mutta Shirojirōn perhe selviää hengissä. Jinemon Kurohabaki lukitsee Ōun joukot kaivokseen, josta heidät myöhemmin vapautetaan.

Viimeisessä taistelussa Shirojirō sisaruksineen jäävät kallionkielekkeelle Orionin vartioitaviksi, sillä vaikka he ovat Orionia useamman kuukauden vanhempia, he eivät ole kokeneet taisteluita.

Ginga: The Last Wars

Shirojirō sisaruksineen ovat kasvaneet isoiksi, mutta heiltä puuttuu yhä taistelukokemus. Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Ōuun, pennut kokoontuvat emonsa kanssa Ginin luokse kalliolle.

Karhut ja niiden johtaja, Monsoon, saapuvat kallion luokse, jolloin Hiro aikoo hyökätä niiden kimppuun pentujensa kanssa. Gin ei kuitenkaan suostu uhraamaan nuoria ja päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta. Lähes sokean Ginin hyökkäys epäonnistuu ja Monsoon lyö hänet maahan. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta Akame, Vanhin, Tsukikage ja Toshimitsu alkavat johdattaa Reikaa ja tämän pentuja sekä Crossia, Marua, Sunnya ja Tonovia turvaan. Maru ja Sunny jäävät emonsa ruumiin luo ja he eivät suostu lähtemään. Cross lähtee hakemaan heitä, jolloin Akame jättää heidät ja jatkaa pakoa ryhmän kanssa. Kolme Monsoonin alaista yrittää estää heitä, mutta ninjakoirat lyövät ne maahan. Akame käskee kaikkia pakenemaan ja kokoontumaan vuoren juurelle.

Kun Akame lähtee viemään viestiä Weedin pojille, Shirojirō sisaruksineen ja Tonov jäävät Reikan huolehdittaviksi. He juoksevat Naganon prefektuuriin kertomaan tiedon hyökkäyksestä Unsaille ja jäävät sitten tämän suojelukseen.

Ginga Densetsu Noah

Reika kertoo Orionille Shirojirōn, Akahimen ja Tonovin kuolleen.

Muuta

  • Vaikka Reikan ja Hiron pennut mainittiin alunperin uroksiksi, Ginga Densetsu Noahissa selvisi että kaksi pennuista oli narttuja.