Jirōmaru (GDATJ)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 5. helmikuuta 2020 kello 12.49 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jirōmaru
Jiromaru-gdatj-2.jpg Jiroomaru1.png
Nimi
Japaniksi 次郎丸
Ääntäminen dziroomaru
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: seuraava poika, täydellisyys
Tiedot
Sarja Ginga Densetsu Anju to Jirōmaru
Kotipaikka Ōun vuoret
Liittouma Yoshito, Anju
Sukulaiset Yuki (emo), Tarōmaru, Saburōmaru (veljet), Koyuki (sisko)
Kuolinsyy Shinjirō ampui
Ulkonäkö
Rotu akita
Sukupuoli uros
Turkinväri hopeansiniharmaa-valkoinen
Muut tuntomerkit siniset silmät

Jirōmaru oli Yukin toiseksi vanhin poika. Hänellä oli kolme sisarusta: Tarōmaru, Koyuki ja Saburōmaru.

Jirōmaru oli sisaruksistaan rohkein ja päättäväisin. Hän oli hyvin kiintynyt Anjuun ja oli hyvin uskollinen tälle. Hän oli sukulaistensa Ginin ja Weedin tapaan hopeansiniharmaa, mutta erisävyinen eikä tiikeriraitainen.

Ginga Densetsu Anju to Jirōmaru

Jirōmaru elää Ōussa yhdessä emonsa, sisaruksiensa, Anjun ja Anjun isoisän kanssa. Eräänä päivänä Yuki ja isoisä eivät palaa vuoristoretkeltään ja muutama päivä myöhemmin Yuki nilkuttaa kotiin pahassa kunnossa. Ennen kuolemaansa Yuki kertoo Jirōmarulle onnettomuudesta ja isoisän olinpaikan. Jirōmaru lupaa etsiä isoisän ja elää sukunsa odotusten mukaisesti (Jirōmarun isoisoisä oli legendaarinen karhukoira Riki). Jirōmaru johdattaa postinkantajan paikalle, jossa onnettomuus tapahtui, ja he löytävät isoisän ruumiin.

Yöllä Jirōmaru sisaruksineen on Anjun luona, kun tämä hautaa Yukin ruumiin. Silloin Anjun häijy setä, Shinjirō, ajaa paikalle ja pakottaa tytön mukaansa. Jirōmaru yrittää puolustaa tyttöä, jolloin mies heittää hänet seinää päin.

Setä sulkee pennut säkkiin, mutta Jirōmaru onnistuu puremaan siihen reiän ja pääsemään ulos. Hän käskee Tarōmarua huolehtimaan Saburōmarusta ja Koyukista, ja juoksee sitten auton perään. Jirōmaru ei pysy auton perässä ja juoksee jalkansa verille, mutta löytää lopulta Shinjirōn talolle, jossa Anjua pidetään. Pentu ja tyttö karkaavat yhdessä.

Jirōmaru ja Anju saavat apua Rumilta ja Seisaburōlta. Seisaburō vie heidät autollaan takaisin kotiin ja yhdessä he menevät paikalle, jossa isoisän onnettomuus tapahtui. He tapaavat Jirōmarun sisarukset ja löytävät säkin kultaa. Silloin Shinjirō saapuu paikalle aseen kanssa ja uhkaa Seisaburōa ja Anjua. Hän ampuu, jolloin Jirōmaru hyppää väliin suojellakseen miestä ja tyttöä. Jirōmaru ottaa luodit vastaan ja menehtyy nopeasti haavoihinsa Anjun halatessa häntä.

Jirōmarun muistoksi pystytetään patsas, jonka luona Anju käy vielä vuosikymmenienkin jälkeen.

Kuvia

Jirōmarun kuvagalleria