Ero sivun ”Jeromen ja Lydian pennut” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Lisätty maininta Orionin 16. osassa olleesta virheestä, jonka mukaan neljä pennuista olisi kuollut.)
Rivi 4: Rivi 4:
 
Kaikkien pentujen sukupuolta ei vielä ole vahvistettu.
 
Kaikkien pentujen sukupuolta ei vielä ole vahvistettu.
  
Pennut syntyivät [[Futago-sola]]ssa alkusyksystä, [[Ginga Densetsu Weed]] -[[manga]]n lopussa. He ovat kolme päivää [[Weed]]in ja [[Koyuki (Weedin puoliso)|Koyukin]] pentuja nuorempia. [[Ginga: The Last Wars]] -mangan alussa Lenov, [[Tetsuo (Jeromen ja Lydian poika)|Tetsuo]], [[Akira (Jeromen ja Lydian poika)|Akira]] ja heidän emonsa menehtyvät [[Akakabuto]]n [[Akakabuton jälkeläiset|jälkeläisten]] hyökkäyksessä.
+
Pennut syntyivät [[Futago-sola]]ssa alkusyksystä, [[Ginga Densetsu Weed]] -[[manga]]n lopussa. He ovat kolme päivää [[Weed]]in ja [[Koyuki (Weedin puoliso)|Koyukin]] pentuja nuorempia. [[Ginga Densetsu Weed: Orion]] -mangan osassa 16 kerrotaan, että neljä pennuista olisi kuollut tulivuorenpurkauksessa. Myöhemmissä osissa pentuja kuitenkin on taas kuusi. [[Ginga: The Last Wars]] -mangan alussa Lenov, [[Tetsuo (Jeromen ja Lydian poika)|Tetsuo]], [[Akira (Jeromen ja Lydian poika)|Akira]] ja heidän emonsa menehtyvät [[Akakabuto]]n [[Akakabuton jälkeläiset|jälkeläisten]] hyökkäyksessä.
  
 
*[[Lenov]] †
 
*[[Lenov]] †

Versio 8. helmikuuta 2018 kello 15.27

Jerome ja Lydia pentujensa seurassa.

Jeromella ja Lydialla on kuusi pentua, joista neljä muistuttaa isäänsä ja kaksi äitiään. Toinen Lydian näköisistä pennuista, Lenov, oli tosin hieman äitiään tummempi ja samoin yksi Jeromen näköisistä pennuista oli isäänsä tummempi. Tonovilla on pikimustaa turkkia enonsa Maximin tapaan.

Kaikkien pentujen sukupuolta ei vielä ole vahvistettu.

Pennut syntyivät Futago-solassa alkusyksystä, Ginga Densetsu Weed -mangan lopussa. He ovat kolme päivää Weedin ja Koyukin pentuja nuorempia. Ginga Densetsu Weed: Orion -mangan osassa 16 kerrotaan, että neljä pennuista olisi kuollut tulivuorenpurkauksessa. Myöhemmissä osissa pentuja kuitenkin on taas kuusi. Ginga: The Last Wars -mangan alussa Lenov, Tetsuo, Akira ja heidän emonsa menehtyvät Akakabuton jälkeläisten hyökkäyksessä.

Kuvia

Jeromen ja Lydian pentujen kuvagalleria